IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Diğer Spor Branşları (https://www.ircforumlari.net/diger-spor-branslari/)
-   -   Eşref Apak geri dönüyor! (https://www.ircforumlari.net/diger-spor-branslari/222557-esref-apak-geri-donuyor.html)

atear 16 Haziran 2009 09:54

Eşref Apak geri dönüyor!
 
Çekiç atmada Atina Olimpiyat Oyunları´nda Türkiye´ye bronz madalya kazandıran milli sporcu Eşref Apak, yeni bir sayfa açmak istediğini söyledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Çekiç atmada Atina Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’ye bronz madalya kazandıran milli sporcu Eşref Apak, kendisi için kötü geçen 4 yılı silip yeni bir sayfa açmak istediğini söyledi. Apak, “Son organizasyonlarda 77 metre attım. Umutluyum, geri dönüş yaşıyorum. Önümde Akdeniz Oyunları, Milletler Kupası ve Dünya Şampiyonası var. Bu süreçte elimden geleni yapmaya çalışacağım” dedi.


En uzun atlama kulesi Erzurum’da
Dünyanın en uzun atlama kulesi Erzurum’da yapılıyor. 2011 Dünya Üniversiteler Kış Spor Oyunları için inşaatı süren atlama kulesi hilal şeklindeki görüntüsü ile organizasyonun sembol tesisleri arasında yer alıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, dünyada son atlama kulesinin Avusturya’da yapıldığını, kulenin uzunluğunun 120 metre olduğunu ve Erzurum’daki kulenin tamamlandığında, 125 metre uzunluğu ile dünyanın en uzun atlama kulesi olma özelliğini taşıyacağını söyledi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net