IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2011, 22:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
G.Saray'dan basketbolda tarihi başarı!




Galatasaray, basktebolda bir haftada kazanılan 3 kupanın sevincini yaşıyor.

Japonya'da düzenlenen Kıtalararası Turnuva "Kitakyushu Cup" finalinde, ev sahibi ülkenin takımı Miyagi Max'ı 68-51 yenerek şampiyon olan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yurda döndü. 'Engelsiz Aslanlar' Atatürk Havalimanı'nda yaklaşık 100 kişilik Ultraslan taraftar grubu tarafından çiçeklerle ve alkışlarla karşılandı.

THY'ye ait bir seferle Seul'den saat 04:55'de İstanbul'a gelen Kıtalararası şampiyon Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını Atatürk Havalimanı'nda karşılayan yönetim kurulu üyesi Sedat Doğan müzelerinde üç tane dünya kupası olduğunu ve üçünü de Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı tarafından kazanıldığı için çok mutlu olduklarını söyledi. Doğan Haber Ajansına açıklamalarda bulunan Sedat Doğan, kendi dönemlerinde bu kupanın alınmasından dolayı çok mutlu olduklarının altını çizerek, "Bizim kuruluşumuzdan beri bir hedefimiz var; dünya çapında başarı elde etmek. Bunu da bize başta 'Engelsiz Aslanlarımız' sağlıyor. Bence onların yaptığı iş sadece sportif anlamda bir başarı değil , toplumdaki her kesime özellikle engelli kardeşlerimize bir ilham veriyor. Yaptıkları iş bu açıdan daha önemli. Sportif başarının da ötesinde insanlara imkan tanındığı zaman neler yapılabileceğini gösteren bir hadise ve böyle bir önemi var" dedi.

'DÜNYA ÇAPINDA SÜREKLİ BAŞARI'
Basketbolda sezona son bir haftada kazanılan üç kupayla girerek müthiş bir başarıya imza atan Galatasaray da yönetici Sedat Doğan yönetim olarak hedeflerinin dünya çapında sürekli başarı olduğunu ifade etti. Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizim yönetim olarak bir hedefimiz vardı; Başkanımız Ünal Aysal dünya çapında sürekli başarı hedefiyle geldi. Tüm takımlarımız sadece Türkiye'de değil Uluslar arası çapta başarıya oynayacak. Bu başarılar arttıkça taraftarımız ve camia daha çok kenetlenecektir.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncularından Umut Pınar da yaptığı açıklamada "Çok mutluyum ve heyecanlıyım. bu benim ilk dünya kupam. Galatasaray'da olmak büyük bir mutluluk, kupayı kazanmak güzel bir mutluluk. Bu takıma layık olmaya çalışıyorum. Bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

__________________

English Preparatory Department
School of Foreign Languages
Assistant English Teacher
Ankara Baskent University
2017-18

“Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...”
C.A - 31.12.2010 - ∞

English Language and Literature
Faculty of Humanities and Letters
Ankara Bilkent University
2010-15
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
basketbolda, başarı, gsaraydan, tarihi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türk doktordan tarihi başarı Collettivo Sağlık Köşesi 0 10 Ekim 2008 12:57