IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2012, 20:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hakem Gelişim Semineri düzenledi..




Türkiye Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 2011-2012 sezonu Devre Arası A Klasman Hakem Gelişim Semineri düzenledi..


7-8 Ocak 2012 tarihleri arasında Antalya Club Sera Hotel'de gerçekleştirilen seminere Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu, Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Barbaros Yılmaz, Merkez Hakem Kurulu Üyeleri Ayberk Dilmen, Hakan Küçükyılmaz, Çetin Özen, Faruk Akman ve Ali Şahin ile birlikte Hentbol Süper Ligi'nde düdük çalan 3 çift Uluslararası ve 13 çift A Klasman Hakemi katıldı.

EYÜBOĞLU BAŞARILAR DİLEDİ
Seminerin ilk gününde Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu, MHK Üyeleri ve Hakemlerle görüş alışverişinde bulundular.

Hentbol hakemlerinin sorunlarını dinleyen Eyüboğlu, bu sıkıntıların aşılması için gereken her türlü fedakarlığı yapacaklarını ve Hentbol Hakemliğini daha profesyonel bir yapıya kavuşturmak için gereken adımların atılacağının sözünü verdi.

Toplantıda liglerde görev alan hakemlere ve Merkez Hakem Kurulu Üyelerine sezonun ilk devresinde gösterdikleri özveri nedeniyle teşekkür eden Başkan Eyüboğlu, "Hepimizin ortak paydası hentbol... Burada Türk hentbolunun çıtasını yükseltmek için toplandık. Özellikle 2011 yılında Türk Hentbolunda önemli adımlar atıldı. 2012 yılında da bu adımlar atılmaya devam edecek. Biz hepimiz bir bütünüz. Gerek liglerde mücadele eden Takımlarımız, gerek Antrenörlerimiz, MHK Üyelerimiz, Gözlemcilerimiz ve Hakemlerimizle komple bir takımız. Hentbola emek veren herkes bu takımın bir parçasıdır. Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz devre arası Hakem Gelişim Semineri'nin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor ve sezonun ikinci devresinde tüm takımlarımıza, gözlemcilerimize ve hakemlerimize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Eyüboğlu'nun bu sözlerine MHK Başkanı Barbaros Yılmaz teşekkür ederek karşılık verdi.

VİDEO GÖSTERİMLİ SEMİNER
İki gün süren seminerde hakemler, MHK üyeleri ile birlikte sezonun ilk devresinde oynanan maçları ----- görüntüsü eşliğinde yeniden izleyerek, kritik pozisyonlar üzerinde görüş alışverişinde bulundular.

Tartışmalı pozisyonları en ince ayrıntısına kadar masaya yatıran hakemler ve MHK Üyeleri, bundan sonraki süreçte oynanacak maçlarda, maksimum performans sağlanabilmesi adına yapılması gerekenleri karara bağladılar.

YILMAZ: "HEDEFLERİMİZ BÜYÜK"
Hakem Gelişim Semineri hakkında kısa bir açıklama yapan Merkez Hakem Kurulu Başkanı Barbaros Yılmaz, "Seminer çok faydalı geçti. Büyük hedeflerimiz var. Hentbol Hakemliğini daha profesyonel bir yapıya kavuşturmak istiyoruz. Bu konuda Federasyonumuzun büyük desteğini görüyoruz. MHK olarak bu tip seminerleri daha sık düzenleyeceğiz. İlk kez Süper Lig'de görev alan hakemlerimiz için gerçekleştirdiğimiz Hakem Gelişim Semineri'ni, 1. Lig A Klasmanı Grubu ve 1. Lig B Klasmanı Ligi'nde görev yapan diğer hakemlerimiz içinde uygulamayı planlıyoruz. Liglerde görev yapan hakem ve gözlemci arkadaşlarımızla birlikte Türk Hentbolu'nu Avrupa ve Dünya Standartları'na taşımak için gereken her şeyi yapmaya devam edeceğiz" dedi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
düzenledi, gelişim, hakem, semineri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ubuntu Semineri Ocean GNU, Linux ve UNIX 0 22 Ekim 2009 11:13
Uyuşturucu semineri PopSy Haber Arşivi 0 14 Mart 2009 19:48
Din görevlilerine afet semineri Cemalizim Haber Arşivi 0 26 Ağustos 2008 01:44
Ücretsiz Hacking semineri Ocean Güvenlik Açıkları 4 20 Haziran 2008 23:37