IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Nisan 2012, 15:18   #1
Çevrimdışı
Ein
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Taurasi'den Veda Sinyali!




Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan oyunculardan Diana Taurasi, takım olarak tüm sezon boyunca savaştıklarını kaydederken, ''Son Fenerbahçe maçı bizim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Çünkü o maçı taraftarımız için kazanmak istemiştik. Ancak genel olarak baktığımızda, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Spor Toto Türkiye Kupası'nı kazandık. FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde tarihimizin en iyi derecesini yaptık. Bu nedenle genel olarak başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımda harika şeyler yaşadığını ve bu sezon için mutlu olduğunu dile getiren Taurasi, ''Gerçekten benim için en özel sezonlardan biriydi. Galatasaray gibi bir kulüpte oynamak gerçekten harika bir duygu. Ben de kendimi bir 'Cim-bomlu' gibi hissettim'' derken, gelecek sezon takımda olup olmayacağıyla ilgili ise adeta veda mesajı vererek, ''Yeni sezon için kesin bir şey söyleyemem ama tek söyleyebileceğim, kalbimin her zaman Galatasaray'dan yana olacağı. Eğer bir gün Galatasaray'a karşı oynarsam, bu gerçekten zor olacak. Çünkü bu kulübü çok seviyorum. Burada geçirdiğim her anı çok güzel hatırlayacağım'' şeklinde konuştu.


Fowles: ''İki kupa kazandık ama en önemlisi lig şampiyonluğuydu''

Sarı-kırmızılı ekibin bir diğer ABD'li oyuncusu Sylvia Fowles, takım olarak bu sezon iki kupa kazandıklarını hatırlatırken, ''İki kupa kazandık ancak tabii ki en önemlisi lig şampiyonluğuydu. Bu nedenle yeniden konsantre olup gelecek sezonu, nasıl şampiyon olabileceğimizi düşünmeye başlamamız gerekiyor'' dedi.

Takımda gelecek sezon da forma giyecek Sylvia Fowles, yeni sezonu iple çektiğini aktararak, ''Buradaki arkadaş grubunu çok seviyorum ve benim buradaki işimi çok kolaylaştırıyorlar. Gelecek sezon da burada olacağım ve şimdiden geri dönmek için sabırsızlanıyorum'' dedi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
sinyali, taurasiden, veda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Abdi İpekçi'de Taurasi'nin gecesi Rüzgar Diğer Spor Branşları 0 17 Nisan 2012 23:32