IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2013, 20:46   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Williams FW35 Barselona'da tanıtıldı




Williams Barselona'daki testlerin başlamasına kısa süre kala yeni Formula 1 otomobili Fw35'i tanıttı.

Yeni otomobilin lansmanı testler öncesinde Catalunya pistinin pit yolunda yapılırken, tanıtımda Pastor Maldonado ve Valtteri Bottas'ın yanında, bu yıl geliştirme noktasında sorumlulukları arttırılan Susie Wolff'da hazır bulundu.

Takımdan yapılan açıklamaya göre yeni vites kutusu, arka süspansiyon, radyatör, taban, şasi ve buruna sahip otomobil geçtiğimiz sezonki otomobilden %80 oranında farklı.

Lansmanda bir açıklama yapan Williams takım patronu sir Frank Williams, takımın performans anlamında bir adım öteye gittiğini umduğunu, ayrıca Bottas'ın da kadrolarına katılmasıyla yeniden zaferler için mücadele edeceklerine inandığını ifade etii.

"Williams FW35'in üretilmesi için bir grup yetenekli ve güçlü hayal güçleri olan insan büyük bir özveriyle çalıştılar. Gerçekte nasıl bir otomobile sahip olduğumuzu görmek için Avustralya'dan sonrasını beklemeliyiz ancak şuna inanıyorum ki geçtiğimiz yıl sahip olan oldukça rekabetçi otomobilden bir adım daha ötedeyiz. Pastor harika bir karaktere sahip ve çok kararlı bir yarışçı. Valtteri ise daha sessiz fakat çok özel bir yeteneğe sahip ve çok çalışıyor."

"williams son 30 yılda pek çok kez zirvede yer aldı. İniş ve çıkışlar bu sporun doğasında var. Ancak düştüğümüz zaman daima zirveye geri dönmenin yolunu ararız ve bunun için savaşırız. Şu anki takım, yeni otomobil FW35, Pastor, Valtteri ve Susie gibi yetenekli pilotlar, sponsorlarımızın desteği ile en iyi sonuçlar için mücadele vereceğimizi umuyorum."

Williams teknik direktörü Mike Coughlan ise otomobili daha iyi ve selefine göre daha rafine olarak nitelendirdi.

Kış boyunca kurallarda değişiklik olmayışına da bakılırsa, yeni otomobilde elde ettiğimiz kazançlardan memnunum. FW35, geçen sezon kullandığımız FW34'e göre daha iyi ve rafine bir otomobil. Bence bu projede yer alan herkes yaptığı işten gurur duyabilir."

"Coanda etkisi bizim için önemli bir konu. Bu konudaki kurallarda yeterince netlik yok. Bu yüzden ortağımız Renault ile yakın çalışıp buradan elde edebileceğimiz maksimum performansı elde etmeye çalışacağız. Bu sezon DRS'in kullanımı daha kısıtlı bir hale geliyor. Dolayısıyla bu alandaki kaynaklarımızı biraz diğer alanlara kaydırmayı düşünüyoruz.



ALINTIDIR..

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
barselonada, fw35, tanıtıldı, williams


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tennesse Williams Melodram Şairler / Yazarlar 0 01 Ekim 2011 17:52