IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Nisan 2013, 19:26   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Anadolu Efes Avrupa'da zirveye yerleşti!




Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinde dördüncü maçların ardından Anadolu Efes, serbest atışlarda 8 takım içinde ilk sırada yer aldı.
Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u İstanbul'da yenerek seride durumu 2-2'ye getiren lacivert-beyazlılar, play-off serisindeki 4 maçın ardından yüzde 74,1'lik serbest atış oranıyla zirveye yerleşti. Anadolu Efes'in ardından, Rusya'nın CSKA Moskova takımı yüzde 73 ile ikinci oldu.
Anadolu Efes, serbest atışların yanı sıra ribauntlarda da başarılı bir istatistik yakaladı. Lacivert-beyazlılar, maç başına 39,8 ribaunt ile 40,7 ortalamaya sahip İspanya temsilcisi Real Madrid'in ardından ikinci sırayı elde etti.
Ligde maç başına 6 top çalmayla oynayan Anadolu Efes, bu alanda da maç başına yedişer top çalmaya sahip İspanya'nın Caja Laboral ve İsrail'in Maccabi Electra takımlarının ardından üçüncü sırada yer buldu.
THY Avrupa Ligi'nde çeyrek finale kalan tek Türk temsilcisi, play-off serisinde 3 sayılık atışlarda başarısız bir performans ortaya koydu. Anadolu Efes, 4 maçta 71 atışın sadece 19'unu sayıya çevirip, yüzde 26,8'lik 3 sayılık atış yüzdesiyle, 8 takım içinde son sıraya yerleşti.
En iyi top çalan Lucas
Play-off turunun bireysel istatistiklerinde ise Anadolu Efes'in ABD'li oyuncusu Jamon Lucas, top çalma kategorisinde zirvede yer aldı.
Maç başına 2 top çalan Lucas, asistlerde ise maç başı 4,75 ile üçüncü oldu. Serbest atışlarda Anadolu Efes'in bir başka ABD'li oyuncusu Joshua Shipp, CSKA Moskovalı Milos Teodosic ile birlikte yüzde 100 başarı oranıyla ilk 2 sırada yer aldı. Teodosic 6, Shipp ise 4 atışı da sayıya çevirdi. Bu alanda Yunan takımı Olympiakos'ta forma giyen Vassilis Spanoulis ise 19 atışın 18'ini sayıya çevirip yüzde 94,74 ile başarılı bir performans gösterdi.
Ribuauntlarda İspanya'nın Barcelona Regal takımında forma giyen Ante Tomic, maç başına 8,25 ile ilk sırada yer alırken, Anadolu Efesli Semih Erden maç başına 7,25 ile dördüncü oldu.
En değerli oyuncu Khryapa
Play-off çeyrek final serisinde dördüncü maçların en değerli oyuncusu (MVP) Rusya'nın CSKA Moskova takımında forma giyen Viktor Khryapa oldu.
CSKA Moskova'nın, İspanyol temsilcisi Caja Laboral'ı 94-85 yenerek, Dörtlü Final'e kaldığı karşılaşmada 19 sayı, 12 ribaunt, 4 asist ve 3 top çalma ile oynayan Khryapa, 29 indeks puanıyla en değerli oyuncu sıralamasının zirvesinde yer aldı.
Bu arada, serinin dördüncü maçlarında en çok ribaunt alan oyuncular sıralamasında Anadolu Efesli Semih Erden, 2 oyuncuyla ilk sırayı paylaştı. Semih Erden, Yunanistan'ın Panathinaikos takımında forma giyen Stephan Lasme ve CSKA Moskovalı Khrypa, dördüncü hafta maçlarında onikişer ribaunt aldı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
anadolu, avrupada, efes, yerleşti, zirveye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
FIFA 12, tekrar zirveye yerleşti Bulut Bilgisayar Oyunları 0 18 Haziran 2012 18:15
Anadolu Efes, Banvit'i 84-76 yendi... Kalemzede Diğer Spor Branşları 0 09 Kasım 2011 09:08