IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Diğer Spor Branşları (https://www.ircforumlari.net/diger-spor-branslari/)
-   -   Brawn'dan değişiklik uyarısı (https://www.ircforumlari.net/diger-spor-branslari/529477-brawndan-degisiklik-uyarisi.html)

Zen 03 Mayıs 2013 20:20

Brawn'dan değişiklik uyarısı
 
Ross Brawn, takımın çıkış içinde olduğu dönemde yapılacak kapsamlı yeni değişikliklerin performans düşüşüne yol açabileceği uyarısında bulundu.

McLaren teknik direktörü Paddy Lowe'ün Mercedes'le anlaşmasının ardından, İngiliz teknik adamın gelecek yıl Alman ekibinin başına geçeceği konuşuluyordu.

Mercedes motor sporları sorumlusu Norbert Haug'un ayrılmasından sonra Niki Lauda ve Toto Wolff'ün gelmesiyle, idari kadroda yeni değişiklikler olabileceği ifade ediliyordu.

Ancak Brawn, taşlar tam yerine oturmadan yeni bir değişiklik dalgasının takıma gerçek manada zarar verebileceğini söyledi.

Brawn, Sporting Life'de yayınlanan açıklamasında, "Her zaman kendinizi geliştirmeye bakmalısınız, ancak bunu yaparken sahip olduklarınıza da zarar vermemelisiniz. Çünkü gelişim hassas bir süreçtir" dedi.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında yaşadıkları hayal kırıcı durumun da değişikliklerin aşırıya kaçmasıyla ilgili olduğu imasında bulunan Brawn, "Şu an motivasyonu oldukça yüksek insanlarla çalışıyoruz. İşleri yoluna sokmaya başlıyoruz" diye konuştu.

Brawn, "Her zaman bunun üzerine birşeyler eklemek, daha da geliştirmek isteyebilirsiniz ancak elinizdekilere zarar vermemelisiniz" yorumunda bulundu.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net