IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Diğer Spor Branşları (https://www.ircforumlari.net/diger-spor-branslari/)
-   -   Hamiton Monako'da pole'den yarış kazanmak istiyor (https://www.ircforumlari.net/diger-spor-branslari/532075-hamiton-monakoda-poleden-yaris-kazanmak-istiyor.html)

Zen 23 Mayıs 2013 14:48

Hamiton Monako'da pole'den yarış kazanmak istiyor
 
Lewis Hamilton Monako Grand Prix'de Mercedes'in pole serisini sürdürmek için elinden geleni yapacağını belirterek, sezonun en prestijli yarışlarından Monte Carlo'da galibiyet sevinci yaşamak istediğini belirtti.

Hamilton, "Burada ilk sırada yer alabilirseniz, önde kalma konusunda, son yarışlarda olduğundan çok daha yüksek bir şansınız olur" şeklinde konuştu.

İngiliz pilot buna rağmen yarışın yine de zorlu geçeceğini dile getirerek, "Çünkü insanlar geçtiğimiz yıl tek pit stoplu yarış için zorlamışlardı, belki yine bu yıl da aynısını yapmak isteyebilirler, bu da 40 yapmak demek ki, aracımız için çok zor olacak" dedi.

Lastiklerdeki aşınma probleminin sürmesi nedeniyle, İspanya'da ikinci cepten başladığı yarışı 12. sırada tamamlayan Mercedes pilotu, bu tecrübenin ardından Monako'da stratejilerinin tümüyle sıralamalara odaklanması gerektiğini kaydetti.

İspanya GP öncesinde lastikler konusunda ilerleme kaydederek araçtan çok daha fazlasını almaya çalıştıklarını ancak bunun hiçbir şekilde kendilerine yardımcı olmadığını belirten Hamilton, "Bu hafta sonu sıralama ayarları için çok sıkı çalışacağım, çünkü burada pozisyon herşey demek" dedi.

2007 Monako Grand Prix'yi hatırlatan Hamilton, "O zaman ikinci sıradaydım ve Fernando'yu geçemedim, geçtiğimizyıl kimse Webber'i geçemedi. Arkada uzun bir zincir oluştu, burada bunu yeniden oluşturabiliriz" diye konuştu.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net