IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Diğer Spor Branşları (https://www.ircforumlari.net/diger-spor-branslari/)
-   -   Domenicali: Ferrari kendi performansına odaklanmalı (https://www.ircforumlari.net/diger-spor-branslari/534510-domenicali-ferrari-kendi-performansina-odaklanmali.html)

Zen 13 Haziran 2013 17:31

Domenicali: Ferrari kendi performansına odaklanmalı
 
Ferrari takım patronu Stefano Domenicali, şampiyonluk yarışında Red Bull ve Sebastian Vettel'i yakalayabilmek için kendi performansına odaklanmak zorunda olduğunu söyledi.

Malezya ve Bahreyn'de şanssızlıklar yaşayan Fernando Alonso, geçtiğimiz hafta sonu yaptığı açıklamada, Vettel'in de şanssız yarışlarla karşılaşacağını ifade etmişti.

Takım patronu Domenicali ise, Ferrari'nin ancak kontrol edebildiği şeyler hakkında düşünmesi gerektiğini belirterek, "Dışarıda olanlara bakamam, içeridekileri seyretmek zorundayım, aracın özellikle yarıştan önce iyileştiğini garanti etmek zorundayım" dedi.

Domenicali, "Bazen kendi durumumuzu daha iyi anlıyoruz, bazen de tam tersi oluyor. Fakat sonuçta bu yıl bunları yaşıyoruz" diye konuştu.

Ferrari'nin, şampiyonluk yarışında güçlenmek için Vettel'in problem yaşamasını bekleyip beklemediği sorusuna Domenicali, "Tabi ki böyle bir şey olursa (onun için) ağlamam, fakat sportmen biriyim ve onun problem yaşamasını arzulamam" dedi.

Vettel'in şu ana kadar oldukça istikrarlı bir grafik çizdiğini belirtrek, "Fakat bu yıl işler çok kısa sürede değişebilir" ifadelerini kullandı.


ALINTIDIR..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net