IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ekim 2014, 23:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beşiktaş'ın rakibi Barcelona




Siyah-beyazlıların, tarihinde ilk kez yer aldığı organizasyonda Palau Blaugrana'da Barcelona ile yapacağı karşılaşma 18.00'de başlayacak.

Beşiktaş Mogaz gruptaki ilk maçında deplasmanda Polonya temsilcisi Orlen Wisla Plock'a 28-19, ikinci hafta ise sahasında Danimarka'nın Kolding takımına 33-24 yenilmişti.

Çift devreli lig usulüne göre oynanan grup maçları sonunda ilk 4 sırada yer alacak ekipler adlarını son 16 turuna yazdıracak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN EN BAŞARILI TAKIMI
Barcelona, 1956-1957 sezonundan bu yana düzenlenen EHF Şampiyonlar Ligi'nde en çok kupa sevinci yaşayan takım oldu.

Oynadığı 12 finalde 8 kez gülen taraf olan Katalanlar, Şampiyonlar Ligi'nde son şampiyonluğunu 2010-2011 sezonunda Köln'de kazandı. Uluslararası alanda 2 Super Globe Kupası, 1 EHF Kupası, 5 Kupa Galipleri Kupası müzesine götüren Barcelona, İspanya Ligi'ni 23 kez zirvede tamamladı, 18 defa da İspanya Kral Kupası'nda mutlu sona ulaştı.

İç saha maçlarını basketbol şubesinin de kullandığı 7 bin 500 kişilik Palau Blaugrana'da oynayan Barcelona, kadrosunda bulundurduğu yıldız oyuncular ile dikkati çekiyor. Fransız milli takımıyla olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonluğu yaşayan, iki kez Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ve 1 kez de yılın oyuncusu seçilen Sırp Nikola Karabatic, Şampiyonlar Ligi kupasını üç farklı takımla kazanmayı başaran Belaruslu Siarhei Rutenka, Makedon Kiril Lazarov ve takımın altyapıdan yetişen kaptanı Victor Tomas, Barcelona'nın başarısı için ter döküyor.

Başantrenörlüğünü Xavier Pascual Fuertes'in üstlendiği Barcelona, bu yıl İspanya Ligi'nde puan kaybı yaşamadı. Katalan ekibi, Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda da yoluna kayıpsız devam ediyor. Barcelona, ilk hafta deplasmanda İsveç ekibi Alingsas'ı 38-28, ikinci hafta sahasında Orlen Wisla Plock'u 30-25 yendi.

Barcelona, Türk takımlarıyla yaptığı 4 maçın hepsini kazanmayı başardı. 1990-1991 sezonunda ETİ Bisküvileri ile Şampiyonlar Ligi yarı finalinde karşılaşan İspanyol ekibi, turu geçen taraf olmuştu. Barcelona, 1997-1998 sezonunda da Şampiyonlar Ligi elemelerinde karşılaştığı Çankaya Belediyesi'ni iki maç sonunda turnuva dışına itmişti.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
barcelona, beşiktaşın, rakibi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık