IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ekim 2014, 23:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Business Cup kuraları çekildi!




Şirketlerin futboldaki zirvesi Business Cup heyecanı yeniden başlıyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Konya ve son olarak bu sezon Adana’nın da katılımı ile düzenlenecek olan Business Cup kura çekimleri gerçekleşti.

Kura çekimine İstanbul’da Fenerbahçe Eski İdari Menajeri Volkan Ballı, Beşiktaş Eski Futbol Direktörü Önder Özen; Ankara’da eski milli futbolcu Ceyhun Eriş, Eski FIFA Hakemi Selçuk Dereli, Spor Yazarı Osman Tanburacı; İzmir’de Teknik Direktör Ümit Kayıhan ve Hakem Yunus Yıldırım katıldı.

Grupların belirlenmesiyle birlikte 12 Ekim’den itibaren 9 haftalık serüvenle başlayacak. 7 Aralık’ta il şampiyonlarının belirleneceği final maçlarıyla heyecan son bulacak. 2015 Mayıs ayında ise 2014-2015 Sezonu Bahar ve Güz Ligi il şampiyonları Antalya’da buluşarak İtalya’da üretilen özel Türkiye kupası için mücadele edecekler.

Antalya’da Futbol Resitali!
Business Cup 4 sezondur 4 ilin şampiyonları ile İzmir (1) ve İstanbul’da (3) Final-Four heyecanı yaşadı. Bu sezon ise 2014-2015 Sezonu olarak ele alınan ligde 2014-2015 Bahar ve Güz sezonu il şampiyonları Antalya’da Mayıs ayında düzenlenecek olan turnuvada boy gösterecek. 5 yıldızlı otellerde ağırlanacak olan konuklar 2 gece, 3 günlük bir futbol heyecanı yaşayacaklar.

Şampiyona İtalyan El Yapımı Kupa Katılımcı şirketlerin, en az 2 aylık sigortalı çalışanlarını oynatabildikleri Business Cup Türkiye finali 2015 Mayıs ayında Antalya’da düzenlenen organizasyon sonrasında belirlenecek. 2014-2015 Sezonu Güz Ligi Türkiye Şampiyonu olacak takım ise İtalya’da özel olarak üretilen 1 metre boyundaki el yapımı Business Cup 2014-2015 Sezonu Şampiyonluk Kupası’nın sahibi olacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
business, cekildi, cup, kuraları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
1. Lig Yükselme Grubu kuraları çekildi Cemalizim 1. Lig ve Diğer Ligler 1 11 Mayıs 2010 21:33