IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Diğer Spor Branşları (https://www.ircforumlari.net/diger-spor-branslari/)
-   -   Mehmet Fatih Karahan Avrupa Şampiyonu oldu (https://www.ircforumlari.net/diger-spor-branslari/734373-mehmet-fatih-karahan-avrupa-sampiyonu-oldu.html)

NarÇiçeği 25 Şubat 2016 21:36

Mehmet Fatih Karahan Avrupa Şampiyonu oldu
 
Karahan, Avrupa Şampiyonası'nda kazandığı altın madalyanın ardından, İtalya'da yapılacak Dünya Yüzme Şampiyonası'nda da birinciliği hedefliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Down sendromlu milli yüzücü Mehmet Fatih Karahan, Avrupa Şampiyonası'nda kazandığı altın madalyanın ardından, İtalya'da yapılacak Dünya Yüzme Şampiyonası'nda da birinciliği hedefliyor.

Ailesinin desteğiyle 4 yaşında yüzmeye başlayan 24 yaşındaki milli sporcu Karahan, 6 yaşındayken şimdi de hocası olan Konya Büyükşehir Belediyesi Yüzme Antrenörü İsa Çağlar ile tanıştı.

Takımdaki arkadaşlarının "bir şey olamazsın" demesine aldırmadan çalışmalarını sürdürerek milli takıma kadar yükselen Mehmet Fatih, İtalya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda altın madalyayı Türkiye'ye getirdi. Hırsıyla herkese örnek olan milli yüzücünün amacı, temmuz ayında İtalya'da yapılacak Down Sendromlular Dünya Yüzme Şampiyonası'nda da zirvede yer almak.

TrtHaber



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net