IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Nisan 2020, 16:04   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
HiSense, Mavi Işığı Ortadan Kaldıran Yeni Tableti Q5 Eye Protection'ı Tanıttı




Çinli teknoloji şirketi HiSense, insan sağlığına zararlı mavi ışığı ortadan kaldıran yeni tableti Q5 Eye Protection'ı tanıttı. Şirketin yeni tableti, monokrom bir ekrana sahip.
Akıllı cihazlar artık hayatımızın her anında bulunmaya başladı. Bu durum sonucunda bir gün içinde herhangi bir ekrana baktığımız sürede de epey artış görüldü. İşte tam olarak bu nedenle insanlarda uykusuzluk, gözlerde yorgunluk ve kuruluk ve baş ağrıları daha fazla görülmeye başladı.

İnsanlarda uykusuzluk ve diğer hastalıklara kadar uzanan belirtilerin görülmesinin ana nedeni, kullandığımız cihazlarda bulunan ‘mavi ışık'tır. Mavi ışık, uzun süre boyunca ekrana bakıldığında insan sağlığını olumsuz yönde etkilemektedir. Tam da bu nedenden Çinli teknoloji şirketi HiSense, mavi ışığı tamamen emen yeni bir tabletle karşımıza çıktı.

HiSense, mavi ışık yaymayan tabletini tanıttı:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

İnsanların akıllı cihazlarını uzun süre boyunca sağlık sorunuyla karşılaşmadan kullanabilmelerini amaçlayan HiSense, bugün yeni tabletini tanıttı. HiSense Q5 Eye Protection ismiyle tanıtılan tablet, cihazı kullanan kişinin gözüne zarar verecek mavi ışığı ortadan kaldırıyor.

Android 10 işletim sistemi tabanlı olarak piyasaya sürülecek olan HiSense Q5 Eye Protection, 10,5 inçlik monokrom HD RLCD (Reflective Liquid Crystal Display - Yansıtıcı Sıvı Kristal Ekran) ekran teknolojisine sahip. Bu teknoloji sayesinde cihaz, zararlı olan mavi ışık yaymadan doğal bir yansımaya sahip oluyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Donanım kısmına gelindiğinde HiSense Q5 Eye Protection, bizi altı çekirdekli Hu Ben T610 işlemci ve 4 GB RAM’le karşılıyor. 4G bağlantı desteğine sahip olan cihaz, 64 GB depolama alanıyla gelse de kullanıcılara aynı zamanda 128 GB seçeneğini de sunuyor. Tabletin içinde bulunan 5.500 mAh’lik dev batarya, kullanıcıların şarj ihtiyacını uzun bir süre ellerinden alıyor.

Özellikle tabletle eğitim için geliştirilen HiSense Q5 Eye Protection, mobil cihaz alışkanlığını takip eden bir sisteme de sahip. Cihaz, monokrom, yani siyah ve beyaz bir ekrana sahip olduğundan doğal olarak tablete bakılarak geçilen süreyi de kullanıcıyı isteksiz bırakarak epey azaltıyor. HiSense Q5 Eye Protection’ın haziran ayında 350 dolarlık (yaklaşık 2.440 TL + vergiler) fiyat etiketiyle satışa çıkması bekleniyor.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hisense, mavi ışığı ortadan kaldıran yeni tableti q5 eye protection'ı tanıttı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Panasonic "en dayanıklı" tableti tanıttı! Deep Diğer Tabletler 0 14 Eylül 2014 03:32
LG, Yeni Tableti G Pad 8.3'ü Duyurdu SeckiN Cep Telefonlar 0 01 Eylül 2013 22:40
Fujitsu'nun yeni hibrit tableti! Zen Bilim Dünyasından Son Haberler 0 28 Aralık 2012 18:55
Samsung'un yeni tableti! Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 17 Haziran 2010 15:28