IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Liaaa

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Şubat 2012, 12:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Düğün Öncesi Diyeti




Ufukta hayatınızın en önemli günü göründü ama hala birkaç kilo fazlanız mı var? Paniklemeyin, çözümü hiç de zor değil.

♥ Düğününüzde sağlıklı görünüp çevrenize ışık saçabilmeniz adına, ağır bir rejim programı uygulamanızı pek tavsiye etmiyoruz. Aynı anda hem sağlıklı görünüp, hem de fazla kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanız önerilerimize kulak verin.

♥ Kendinize bir hedef belirleyin ve kaç kilo fazlanız olduğuna karar verin. Bir anda çok büyük bir değişimin sağlığınızı olumsuz etkileyeceğini aklınızda bulundurun. Sağlıklı kilo kaybı, haftada ortalama 1 kilo vererek gerçekleşir.

♥ Düğün günü için uygulayacağınız rejimde kilit nokta bol miktarda taze sebze ve meyve; balık, tavuk ve hindi gibi beyaz et tüketmekten geçer. Yağlı ürünlerden ve işlem görmüş gıdalardan rejiminiz süresince uzak durun. Taze yiyecekler hem kilo vermenize, hem de koşuşturmacayla geçen süreçte size gereken enerjiyi kazanmanıza yardımcı olur.

♥ Gün içinde 4-5 porsiyon beyaz et ve taze sebzeden oluşan 5-6 öğün tüketerek ideal görünüme sahip olmanız çok kolay! Sebze olarak taze fasulye, kuşkonmaz ya da ıspanağı deneyebilirsiniz.

♥ Bol bol su için! Diyetinizin belki de en önemli parçası bu. Günde en az 8 bardak su tüketin ve toksinlerinizden arının.

♥ Haftada 3 kez 20’şer dakikalık kardiyo egzersizleri uygulayın. Yeme alışkanlığınızı değiştirerek geçici bir süre için sonuç alabilirsiz ancak kardiyo egzersizleriyle güçlendirilmiş bir diyet hem istediğiniz sonuca daha hızlı ulaşmanızı, hem de verdiğiniz kiloların kalıcı olmasını sağlar. Üstelik spor yapmanın sıkıcı olduğunu kim söylemiş?! Nişanlınızla birlikte katılacağınız dans dersleri sayesinde hem forma kavuşacak, hem de konuklarınıza harika bir şov sunacaksınız.

♥ Kalori hesabı yapın. Kilo verebilmeniz için gün içinde yaktığınız kalorinin aldıklarınızdan fazla olması gerekiyor. Ayrıca kalori hesabı yaparken her gün düşük kalori almak yerine 1-2 günlük periyodik aralar verin. Böylece vücudunuzun aç kaldığınızı düşünüp kalori depolamaya başlamasını önlersiniz. Bunun için 3 günlük diyetten sonra 1-2 günlüğüne kalori alımınızı arttırmayı deneyebilirsiniz. Uygulaması kolay bu teknik sayesinde sonuçları çok daha hızlı fark edeceksiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
diyeti, düğün, Öncesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Düğün Davetiyesi Sözleri, Düğün Davetiyesi Sözleri 2012 PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 12 Kasım 2011 16:27
Düğün Ayrıntıları - davet masası tasarımları - düğün masası - düğün organizasyonları yoSun Aile Evlilik ve Çocuklar 0 18 Nisan 2011 00:06
Su Diyeti Sır Diyet Listeleri 0 03 Kasım 2010 12:25
Gi Diyeti... Kralice Diyet Listeleri 0 13 Mayıs 2008 16:24
düğün öncesi ve sonrası......:) Berna Komedi ve Mizah 0 20 Eylül 2007 13:48