IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Diyet Listeleri (https://www.ircforumlari.net/diyet-listeleri/)
-   -   Limonata Diyeti Nasıl Yapılır? (https://www.ircforumlari.net/diyet-listeleri/653599-limonata-diyeti-nasil-yapilir.html)

Lcia 27 Kasım 2014 17:47

Limonata Diyeti Nasıl Yapılır?
 
Hızlı Zayıflama Diyeti Limonata Diyeti Nasıl Yapılır?

Hem sağlıklı hem zayıflatıyor evet yanlış okumadınız hem limonata içeceksiniz hemde zayıflayacaksınız.Limonata diyeti hızlı zayıflama diyeti olarak biliniyor.Limonata diyetinde, biraz sonra yapımını anlatacağımız, limonata adı verilen, ancak hazırlanışı çok da limonataya benzemeyen içecekten gün içerisinde 6 – 12 bardak arasında dilediğiniz kadar tüketmeniz gerekiyor.

Bununla birlikte, gün içerisinde aldıklarınız, üretilen mide asiti sayesinde vücuttan kolay bir şekilde atılıyor, ve hızlı zayıflama sırasında yağlarınızdan kolaylıkla kurtulabiliyorsunuz.

Limonata diyeti nasıl yapılır diye merak ediyorsanız hemen gerekli olan malzemelerin neler olduklarını sıralıyalım daha sonra limonata diyetinin uygulamasına geçelim.
On çay kaşığı acı biber
Bir bardak akçaağaç pekmezi
Bir bardak limon suyu
İki litre su

Bu malzemelerin tamamını karıştırmalı, güzelce çalkalamalı, sonrasında ise, gün içerisinde en az 6, en çok 12 bardak olmak kaydı ile içmelisiniz. Limonata diyeti yaparken ayrıca, sabah uyandığınızda bir bardak tuzlu su, gün içerisinde bir fincan sinameki çayı, ve yatmadan önce bir fincan yeşil çay içmeyi unutmamanız gerekmektedir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net