IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Diyet Listeleri (https://www.ircforumlari.net/diyet-listeleri/)
-   -   7 Günde Hızlıca 6 Kilo Verip Süper Bir Fiziğe Kavuşun (https://www.ircforumlari.net/diyet-listeleri/676913-7-gunde-hizlica-6-kilo-verip-super-bir-fizige-kavusun.html)

Cappy 30 Ocak 2015 23:39

7 Günde Hızlıca 6 Kilo Verip Süper Bir Fiziğe Kavuşun
 
Çok önemli bir haftaya gireceksiniz ve bu hafta içerisinde toplamda 6 kilo vermeniz gerekiyor. Özellikle de insanların karşına çıkacaksanız ve kıyafetiniz fazlalıklar nedeni ile sorun çıkarıyorsa, bu 6 kiloyu vermek çok daha ciddi, önemli bir hal alacaktır. Bizde, 7 günde 6 kilo diyeti ile bu hususta sizlere yardımcı olmak ve insanların karşısına çıktığınız da herhangi bir kilo sorunu yaşamadan hareket etmenizi sağlamak adına özel bir diyet listesi hazırladık.

1. GÜN: Kahvaltımız 1 kase süt içerisinde mısır gevreği ile başlayacak. 15 dakika sonra 1 adet yeşil elma tüketilecek. Öğle yemeğimizde sadece ekmeksiz 1 kase mercimek çorbası tüketeceğiz. Akşam yemeğinde ise yarım yemek tabağını aşmayacak şekilde ekmeksiz karnabahar yemeği.

2. GÜN: Kahvaltıda sadece 1 dilim kaşar peyniri, 1 adet yumurtanın sadece sarısı, 1 dilim kepek ekmek ve 1 bardak şekersiz çay. Öğle yemeğinde yağsız çoban salata ve taze sıkılmış portakal suyu. Akşam yemeğinde ise nohut yemeği yarım yemek tabağı ve yanında yağsız yoğurt.

3. GÜN: Kahvaltı sadece sandviç ile yapılacak. Sandviç kepek ekmek ile hazırlanacak. Yanında 1 bardak şekersiz çay olacak. Öğle yemeğinde 1 konserve ton balığı ekmeksiz tüketilecek. Akşam yemeğine gelindiğinde 1 yemek tabağı ıspanak ekmeksiz tüketilecek.

4. GÜN: Kahvaltı sadece 1 adet elma ile yapılacak. Öğle yemeğinde sadece bol su içilecek, besin tüketilmeyecek. Akşam yemeğinde ise 100 gram kadar en fazla kırmızı et tüketilecek yanında 1 dilim kepek ekmeği.

5. GÜN: Kahvaltı sadece 1 adet elma ile geçecek gene. Öğle yemeğinde bol su ve yağsız mevsim salata. Akşam yemeğinde ise 1 tabak kuru fasulye ile birlikte yarım kase yağsız yoğurt.

6. GÜN: Kahvaltı sandviç ve meyve suyu ile yapılacak. Öğle yemeğinde 1 kase sebze çorbası, ekmek yok. Akşam yemeğinde ise 100 gram kadar tavuk eti ve yanında 1 dilim kepek ekmeği.

DİYET UYGULAMA DÜZENİ

Bu diyetimiz, 6 günlük süre ile uygulanacak ve vücudun kendini uyumlu bir şekilde toparlaması adına haftanın son günü diyet tamamlanmış olacaktır. Böylelikle yukarıda yer alan listeye 6 gün uyum sağlamanız, günlük en az 35 dakika tempolu yürüyüş yapmanız ve son gün hafif bir şekilde kendinize göre beslenmeniz yeterli olacaktır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net