Diyet Kekikli Kabak Malzemeler: - 2 adet orta boy kabak - 4 yemek kaşığı az yağlı yoğurt - 2 kaşık rende parmesan (istenirse) - Kekik, tuz - 2 kaşık sıvı yağ Yapılışı: - Kabakları dilimleyin. Teflon tavaya 2 kaşık yağ koyup kabak dilimlerini tek kat halinde tavaya dizin. Bir yüzleri kızarınca ters çevirin. İki yüzleride pişince kekik ve tuz ekip karıştırın. - Tabağa alıp isterseniz üzerine parmesan dökün. Yoğurtla servis yapılır |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:06. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net