02 Şubat 2014, 21:21 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kabak beğendi Malzemeler 4 adet kabak 2 yemek kaşığı tereyağı ½ su bardağı un 1 su bardağı süt 1 çay bardağı kaşar rendesi Tuz Et yemeği için: ½ kg. kuşbaşı hindi but 1 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı salça 2 bardak su Karabiber Tuz Hazırlanışı: Kuşbaşı hindi etlerini yıkayıp süzün, bir tencereye alıp suyunu bırakıp tekrar çekinceye kadar pişirin. Suyunu çekince kıyılmış soğan, salça, tuz ve karabiberini ekleyin, üzerini örtecek kadar kaynar suyu ilave edip etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Kabakları kazıyın. Yıkadıktan sonra rendeleyin, bir tencereye alıp suyunu çekinceye kadar pişirin. Diğer tarafta tereyağını kızdırın. Unu ilave edip kavurun. Kaynar sütü ve kabakları ilave edin. Sürekli karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin, ateşten aldıktan sonra kaşar rendesini ekleyin ve karıştırın. Servis tabağına beğendiyi boşaltın. Üzerine pişirdiğiniz eti yayıp servis yapın. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR. BizimMekan.com | |
|
Etiketler |
beğendi, kabak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Diyet Beğendi | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 23 Kasım 2012 18:39 |
Hünkar Beğendi | Burce | Et Yemekleri | 0 | 27 Mart 2012 20:30 |
Hünkar Beğendi | Dilara | Et Yemekleri | 0 | 30 Nisan 2009 13:17 |
Hünkâr Beğendi | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 25 Mart 2009 05:11 |