IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Diyet Tarifleri (https://www.ircforumlari.net/diyet-tarifleri/)
-   -   8 saatlik diyet (https://www.ircforumlari.net/diyet-tarifleri/693085-8-saatlik-diyet.html)

Lucifer 15 Mayıs 2015 12:07

8 saatlik diyet
 
Bugüne kadar duyduğunuz ya da uyguladığınız tüm diyetleri unutun! Yapılan araştırmalarda 8 saatte zayıflamanın formülü bulundu!
Kaliforniyalı bilim insanları tarafından bulunan 8 saatte zayıflama yöntemi, diğer diyetlere benzemiyor. Yeme düzenini 24 saate bölmek yerine 8 saatle sınırlayan bu forma girme yönteminde dilediğiniz her şeyi (çikolata bile) de yiyebiliyorsunuz.

Bu forma girme yöntemine göre vücut, sekiz saatte beslenmeye alışınca genetik bir değişime uğrayarak yağ depolamak yerine yağ yakmaya başlıyor. Her diyette olduğu gibi bu forma girme yönteminde de diyetle birlikte düzenli egzersiz de yapmak gerekiyor.

Kaliforniya'daki bir bilimsel araştırma enstitüsü olan Salk Institute'nün yaptığı araştırmada fareler üzerinde 8 ile 12 saatlik zaman dilimlerinde yüksek yağlı diyetler uygulandı. Araştırma sonucunda ise hepsinin sağlıklı ve zayıf kaldıkları ortaya çıktı. Üstelik aynı zaman dilimi içinde beslenmenin sağlık açısından faydaları da ortaya çıktı.

Yapılan araştırma sonuçlarında diyetinizde küçük kaçamaklar yapsanız dahi tüm çabanızın boşa gitmeyeceği de kanıtlandı. Kısacası arada küçük kaçamaklar yapmak diyeti sonlandırmanızı gerektirmiyor. Kulağa ne kadar iyi geliyor değil mi?


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net