IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Diyet ve Sağlıklı Beslenme (https://www.ircforumlari.net/diyet-ve-saglikli-beslenme/)
-   -   Bölgesel Zayıflama Yöntemi; Ultrakavitasyon (https://www.ircforumlari.net/diyet-ve-saglikli-beslenme/181834-bolgesel-zayiflama-yontemi-ultrakavitasyon.html)

Süslü 21 Şubat 2009 14:40

Bölgesel Zayıflama Yöntemi; Ultrakavitasyon
 
Ultrakavitasyon yöntemi, bölgesel incelme ve selülit görünümünün azaltılmasında gözle görülür sonuçlar almasından ötürü ilgiyle karşılandı. Özellikle 8-10 seanslık çözümlerden sıkılan, zaman problemi olan, yoğun çalışan kesimleri mutlu edecek bu uygulama, vücutta biriken yağ dokusunu bu güçlendirilmiş ultrason yardımıyla cilt dışından yağları eriterek şekillendirme esasıyla çalışıyor. Cerrahi bir operasyon olmaması işlemin iyileşme süresini ve konforunu artırıyor.

Yeni sistemi Dr. Levent Türbedar şöyle açıklıyor:

Ultrakavitasyon sistemi nedir? Nasıl çalışır?

Ultrakavitasyon sistemi, bölgesel yağlanma ve selülitle ultrason yardımıyla savaşan, cerrahi olmayan bir yöntemdir. Cildin dış yüzeyine uygulanan yeni ultrasonun yayılması, yağ dokusundaki hücre sıvısında ani ve yüksek basınç değişikliklerine neden olur. Bununla birlikte oluşan köpüklenme önce genişleme, sonra patlama yaratır. Kavitasyon denilen bu etki; yağı sıvılaştırıp hücrelerin duvarlarını tahrip ederek depo yağların yapısını bozar. Bu dokudaki yağ hücreleri ve açığa çıkan yağ asitleri parçalanarak, lenf yolları sayesinde buralardan uzaklaştırılmaya çalışılır. Serbestleşen bu yağlar, adalelerde yakılarak ya da üriner sistem ve karaciğer yoluyla vücuttan dışarı atılırlar. Biz bu teknolojiyi önceden tecrübe sahibi olduğumuz hipoosmolar lipotomi yöntemiyle beraber kullanarak bahsedilen etkili sonuçları alıyoruz. Zaten tavsiye edilen ve bilimsel olarak da ispatlanmış gerçek etki mekanizması da bu metot ile elde edilmektedir .

YapraK 13 Mart 2009 16:28

Cevap: Bölgesel Zayıflama Yöntemi; Ultrakavitasyon
 
Faydası olurmu : )


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net