IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Mayıs 2009, 18:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Elma Krom Nedir




Elma Krom Nedir

Elma Krom (Apple & Chromium) + Vitamin B, elma şırası sirkesi esasına göre hazırlanmış formüllerin, geliştirilmiş bir üst formülü olarak üretilmiştir tamamen doğal bir üründür. İçeriğine eklenen Krom, Soya Lesitini ve B vitaminleri ile güçlendirilmiştir. Elma Şırası Sirkesinin bugüne kadar var olan formları, bu ürünlerin tozlarının sıkıştırılmış tabletleridir. Tablet formların tersine, Apple & Chromium + Vitamin B’nin içindeki elma şırası sirkesi sıvı halde elde edilmiş ekstrakt özüdür. Bu durum elma şırası sirkesinin etkinliğini çok daha fazla artıran bir özelliktir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Elma Krom + Vitamin B üretilirken tablet yerine, soft jel formunda hazırlanan kapsülün farkı; midede eriyerek su ile birleşen karışım içeriğinin, midenin şişmesine ve dolayısıyla uzun süreli tokluk hissinin oluşmasına yardımcı olmasıdır. Kapsül içeriği sıvı olduğundan direkt kana karışarak etkisini çok kısa zamanda göstermektedir. Kapsülün içeriğinin soft jel formunda olması istenen neticeye çok kısa zamanda ulaşılmasına katkıda bulunur. Jel tabakasının Balık jelatini ile kaplanmış olması gıda takviyelerinde en çok istenen özelliklerinden biridir. Elma Krom Soft Jel kullanımında bol su içilmesi tavsiye edilir.

İçerik : Elma şırası sirkesi ekstraktı ( 7%), krom pikolinat (%12), soya lesitin, vitamin B3, vitamin B5, çinko, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, vitamin B11, vitamin B12, yardımcı madde (ayçiçeği yağı), boyar madde, emulsifiye (gliserin), su, koyulaştırıcı (balmumu), balık jelatini.

Tavsiye Edilen Kullanım Şekli : Bol su ile sabahları aç karnına 1 Adet alınmalıdır. Önerilen dozdan fazla kullanılmamalıdır. Daha etkin olması için egzersiz ve diyeti tavsiye edilmektedir. Doz aşımı halinde tamamen bitkisel ekstraktlardan üretildiği için vücutta hiçbir yan etki oluşturmaz. Bu ürün herhangi bir rahatsızlığın veya hastalığın teşhisi, tedavisi veya önlenmesi amacı ile kullanılamaz, ilaç değildir, gıda takviyesidir.


Alıntı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
elma, krom, nedir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ekşi Elma (yabani elma) Ecrin Alternatif Tıp 0 02 Eylül 2013 23:42
Krom ve Metalik Ojeler oneofgirl Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 21 Ağustos 2013 14:18
Krom Kaplama Arabalar Afrodit Otomobil Haberleri 0 14 Nisan 2012 21:01
Krom Audi R8 Spyder SLyther Otomobil Haberleri 0 06 Temmuz 2011 18:08