IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
3Beğeni(ler)
  • 1 Post By Elysian
  • 1 Post By Zen
  • 1 Post By Elysian

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Nisan 2014, 11:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karbonatın Zayıflamaya Faydaları





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Karbonat cilt üzerinde temizleyici olarak kullanılabildiği gibi zayıflamaya olan faydaları da bayanlar arasında sıklıkla dile getirilmektedir. Karbonattan faydalanarak kilosunu korumaya çalışan bayanlar günün belli bir saatinde karbonatlı su içerek formda kaldıklarını belirtmektedirler.

Karbonatın Zayıflamaya Faydaları Nelerdir?

Karbonat metabolizmayı hızlandırarak zayıflatır: Karbonat metabolizması yavaş çalışan ve buna bağlı olarak hızlı şekilde kilo alan kadınların kullandığı bir yöntem olarak bilinmektedir. Metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlayan karbonat su ile karıştırılarak içildiğinde yenilen gıdaların daha hızlı yakılmasını sağlar.
Daha çok ekmek, pilav gibi gıdalarla beslenen kişilerde kilo artışı gözlemlenmektedir.

Yemekten önce ve sonra içilen karbonat suyu zayıflatır: Karbonatlı suyu 1,5 lt su içine 2 çay kaşığı karbonat ekleyerek kullanmanız gerekmektedir. Karbonat erimesi için karıştırılmalı ve gün içinde tüketilmelidir. Gün içinde su bardağı ile tüketebileceğiniz karbonat suyu yemeklerden 30 dakika kadar önce içilmelidir. Yemekten yaklaşık 60 dakika kadar sonra bir bardak daha tüketilmelidir.

Karbonat ödem atıcıdır: Karbonatlı suyun zayıflamaya katkısı vücutta bulunan ödemleri atarak gerçekleşmesidir. Ödemler vücuttan uzaklaştırıldığında ve şişkinlik engellendiğinde daha hızlı kilo verilebilir.

Karbonat Suyu İçecekler Dikkat Etmeniz Gerekenler

Herhangi bir hastalığınız varsa karbonatlı suyu içmeden önce mutlaka uzman bir doktora danışmalısınız. Kulaktan dolma bilgilerle zayıflamaya çalışmak kendinizi tehlikeye atmanız demektir. Hastalığı bulunmayan kişiler ise herhangi bir tepkime de karbonatlı su içimini acilen sonlandırmalıdır.
Özelliklede yüksek tansiyon hastalarının kesinlikle kullanması zararlıdır. Tansiyonu yükseltme etkisi bulunduğu için hayatınız risk altına girebilir. Emziren annelerin, gebelerin ve çocukların kullanması kesinlikle yasaktır.

Not: Alkali hale gelmenin en kolay yollarından biri son zamanlarda sıkça duyar olduğumuz karbonattan (eczaneden alacağınız Sodyum Bikarbonat/İngiliz Karbonatı) yardım almaktır. Çünkü karbonat bulunduğu ortamı alkali hale, başka bir deyişle sağlıklı hale getirir. (Marketlerde satılan ve mutfaklarımızda kullandığımız karbonat çeşitli katkı maddeleri içerdiğinden, sağlık sektöründe kullanılan ve en güvenilir olan yani eczanelerde satılan karbonat tercih edilmelidir.)

(ciltnet)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 22 Nisan 2014, 12:08   #2
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Karbonat Zayıflatıyor




Karbonat zayıflatmıyor. Tamamen yanlış bilgi. Bu tür bilgilerle resmen milletin sağlığı ile oynuyorlar. Zayıflamak isteyenlerde bu şekilde bilinçsiz yollara başvurmasınlar.
İnsan organizması bambaşka bir boyuttur. Öyle bir programlanmıştır ki, yanlış bir işlem yaptığınız hata veriyor. Yani kilo alıyorsunuz. Kilo alma sebeplerinden biri asitlerdir. Vucudumuzda asitler olduğu sürece yağ yakımı mümkün olmuyor. E doğal olarak kilo veremiyorsunuz. Kilo almak yada vermek için vucudun alkali değerini korumalısınız. Bizim dikkat etmemiz gereken Alkali-Asit Dengesi denen birşey var. Bu dengeyi koruyamadığınız zaman asitlenme başlıyor ve hızlı bir şekilde kilo almaya başlıyorsunuz. Evinizdeki tozları nasıl temizliyorsanız vucudunuzu da temizlemeniz gerekiyor. Ve bunu sadece alkali-asit dengesini sağlayarak yapabilirsiniz. Çözümü gerçekten çok basit. Asitli yiyecekler en aza indirilecek, yiyecek ve içeceklerimizin alkali değeri yükseltilecek. İçtiğiniz suya koyduğunuz bir iki damla limon sizin suyunuzu alkali yapacak, yediğiniz tavuğun yanında salata sizi asitlerden arındıracak. Ayrıca bu konuda bahsedilen karbonat tamamen alkali ile alakalıdır. Fakat dediğim gibi karbonat zayıflatmaz. Sadece suyunuzun alkali değerini yükseltir. Fakat öyle 1 litre suya iki çay kaşığı değil de yarım çay kaşığı ilave edilmeli. Ayrıca bu marketlerde satılan hepimizin bildiği karbonat değil de eczanelerde bulunan bikarbonat kullanılmalıdır. Suyunuzu sadece bikarbonat ile değil, ''birkaç damla limon, birkaç damla elma sirkesi'' ile de alkali yapabilirsiniz. Ve kesinlikle uygulamadan önce yaşam koçunuzla veya diyetisyeniniz ile konuşun. Mideniz ile ilgili ciddi sağlık sorunları çıkabilir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Nisan 2014, 12:24   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Karbonat Zayıflatıyor




Sayenizde bir düzeltme yapmış oldum teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 22 Nisan 2014, 13:02   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Karbonat Zayıflatıyor




geçen marketten karbonat aldıydım; akşam gideyim de sürahiye boca edip hepsini kana kana içeyim. zayıflamazsam hesabını sorarım ama bak Elşın. Hoş suyuma limon sıkıp içiyordum bi aralar unuttum gitti onu da. amann neyse ben göbeğimle mutluydum zaten :/

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
karbonat, zayıflatıyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sodyum Karbonat Amelia Kimya 0 16 Şubat 2014 22:09
Karbonat Yoğurt Mısır Unu AngeL Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 26 Eylül 2013 21:46
Nohutu Pişirirken Karbonat Atın oneofgirl Yemek Tarifleri 0 22 Ağustos 2013 17:25
Cilde Maya ve Karbonat Maskesi Zen Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 27 Mayıs 2013 22:24