IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Nisan 2018, 13:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Akupunktur Yöntemiyle Zayıflama Başarısı




Bu yazımızda şişmanlık tedavisinde hem yurdumuzda hem de yurt dışında yaygın olarak ve başarıyla kullanılan akupunktur’un ne olduğu ve şişmanlıkta ne şekilde kullanıldığı konusunda bazı açılımlar getirmeye çalışacağım.

Akupunktur tedavisine başlayacak hemen herkesin okuduğunda bir şeyler öğreneceğine inanıyorum. Her ne şekilde olursa olsun ve hangi tedavi yapılırsa yapılsın onunla ilgili doğru bilgilere sahip olmak tedavinin seyri bakımından çok önemlidir.

Özellikle akupunktur son yıllarda çok gündemde olan bir tedavi şekli. Kullanım kolaylığı ve etkili oluşu,tercih edilmesindeki etkenlerin en başında geliyor. En büyük şanssızlığı ise alternatif tedavi olarak gösterilmesi. Akupunktur bilimsel ve başlı başına bir uzmanlık işi. Akupunkturu önemsiz gibi göstermeye çalışan bazı kesimlerin çabası, halkın yoğun ilgisi karşısında güneşte kalmış bir kar tanesi gibi eridi gitti. Bir yöntemi ne kadar överseniz övün en büyük hakem geniş kitleler olacaktır.

Akupunktur Bilimi Önyargılara Mağruz Kaldı
Eğer insanlar iyileşiyor ve yapılan tedavi sonunda sıkıntılarından kurtuluyorlar ise yapılan her türlü eleştiri ve yaklaşımların doğruluğunu test etmenin yolu sadece bilimsel yöntemler olmalıdır.

Ön yargılı davranmak ile bilimsel şüpheciliği de karıştırmamalıyız.
Her bilim adamı ön yargılarını bir kenara bırakarak objektif ölçütlerin ışığında çalışmalarını yapar ve sadece doğruların ortaya çıkması uğruna çabalarını sürdürür.
Tarih boyunca her yeni veya yeni olduğu iddia edilen yöntem, karşısında muazzam bir direnç bulur.
Eğer doğru bilgilere sahip değilseniz en küçük bir eleştiri karşısında yenilgi almanız kaçınılmaz olacaktır.
Akıl almaz bir teknolojik devinim içindeki dünyamızda, her şeyin hangi mekanizmalarla oluştuğu yoğun bir şekilde araştırılıyor.
Bizim de üstümüze düşen en önemli görev hemen her şeyi bilimsel gözlüklerle görmeye çalışmak ve çabalarımızı bu alanda yoğunlaştırmak olmalıdır.
Üniversitelerde Akupunktur Bölümleri Açıldı
Üniversitelerimizde bir çok bilim adamı akupunkturla ilgili çalışmalar yapıyor. Ayrıca bazı tıp fakültelerinde araştırma ve tedavi yapılan akupunktur bölümlerinin olması bizleri son derece mutlu ediyor.

Hastalarımıza düşen en önemli görevlerin başında doğru kişiye gitmek olmalıdır. Eğer bir şarlatanla karşılaşırsanız en kısa yoldan kaçmanızı öneririm. Hiçbir sorumluluk duymadan, sadece maddi çıkar sağlamaya çalışanlara verilecek en iyi cevap onları kendi kötülükleri ile yalnız bırakmaktır. Bunun için akupunktur konusunda en ince detaylara kadar bilgilerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Akupunktur Tedavisi Hemen Etki Etmez
Tedaviye başlamadan önce gerekli bilgilere sahip olmak,her birey için en önemli öncelik olmalıdır. Hangi sonuçların alınacağı konusundaki tereddüt ve endişeler tedaviye devamda olumsuzluklar yaşanmasına yol açar. Hemen netice alınacağını, daha açık deyimle bir-iki seansta her sorununun halledileceğini düşünenler hayal kırıklığına uğrarlar. Her başarının altında muazzam çabaların yattığını unutmamalıyız.

Özellikle birinci derecede insan sağlığı ile yakın ilişki içinde olan tıp mesleğinin önündeki engel ve tehlikelerin en büyüğü, şarlatan doktor ve daha da vahimi doktor olmayanların insan sağlığını hiçe sayarak çeşitli aldatmacalarla kandırdıkları kişileri tedavi etmeye kalkmalarıdır.

Yurdumuz bu konuda bulunamayacak ölçülerde rahat olanaklar sağlıyor.
Yabancı ülkelerden geldiğini iddia eden şahısların tedavi salonları dolup taşıyor.
İnsanların sorunlarını en kısa ve basit olarak halletme düşünceleri özellikle sosyal güvenceleri olmayanlar için, ilk bakışta bir miktar hoş görüyle karşılanabilir diye düşünülebilir.
Sağlığınızdan Olmamak için Doğru Ellere Gidin
En büyük tehlike de burada başlıyor. Sağlığın geriye dönüşü olmayacak şekilde bozulmasına yol açacak böyle bir davranış biçimini savunmanın en küçük bir mantığı bile yok. Çok basit diye düşünülen bir ağrının temelinde yatan sebebin çok ciddi bir şey olduğunu öğrendiğimizde, elimizden bir şey gelmeyecek durumda olduğumuzu görmek ve bundan pişmanlık duymak, bu aşamada bize hiçbir olumlu bir sonuç getirmeyecektir.

Fazla kilolarını ciddiye almadan yaşamaya devam eden bir çok insan orta yaşın üstüne çıktığında, kilolarının sebep olduğu bozukluklara sadece üzülecekler ve ellerinden daha fazlası gelmeyecektir.
Aslında en ucuz tedavi yöntemi koruyucu önlemlerdir.
Hastalıklar ortaya çıktıktan sonra onları tedavi etmek çok daha büyük maliyetlere yol açar.
ABD’de şişmanlık ve onun yol açtığı hastalıklara ödenen paranın milyar dolarlar seviyesinde olduğunu biliyoruz.
Zaman Kaybetmeyin ve Akupunktur için Önlem Alın
Ayrıca kaybedilen iş gücü de buna eklendiğinde tablonun çok ciddi olduğunu görüyoruz. Orta yaşın üstüne çıktığınızda keşke daha önce gerekli önlemleri alsaydım, doktorlarımın önerilerini çok daha ciddi şekilde uygulasaydım demeniz size hiçbir şey kazandırmaz. Sadece pişmanlık duygularınızın daha da artmasına yol açar. Böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorsanız en kısa zamanda tedbirinizi almalısınız.

Akupunktur’un ne olup ne olmadığını daha iyi anlayabilmeniz için olabildiğince sade ve anlaşılabilir bir üslup içinde kalmaya çalışacağım. Tıbbi terimlerin sıklıkla Türkçe anlamlarını tam olarak bulmak zor olabiliyor. Böyle durumlar için peşinen hoş görüşünüze sığınıyorum.

Akupunktur ile zayıflama maddeleri ve tüm detaylar için buraya tıklayınız, ardından devam eden benzer sayfalar aracılığı ile derin arşiv niteliğinde olan akupunktur kategorimize göz atınız.

alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
akupuntur, kilo verme, saglıklı beslenme


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Alternatif TIP – Akupunktur Lcia Alternatif Tıp 0 07 Ekim 2014 14:37
Akupunktur ile Zayıflama Liaaa Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 30 Ekim 2012 11:47
Akupunktur gerçekten yararlı mı? VaLerKa Alternatif Tıp 0 06 Aralık 2007 00:13
Akupunktur AnsweR Alternatif Tıp 0 23 Nisan 2006 11:39