IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Diyet ve Sağlıklı Beslenme (https://www.ircforumlari.net/diyet-ve-saglikli-beslenme/)
-   -   Süpermodellerin İmza Diyetleri (https://www.ircforumlari.net/diyet-ve-saglikli-beslenme/805791-supermodellerin-imza-diyetleri.html)

Sanem 06 Kasım 2018 20:42

Süpermodellerin İmza Diyetleri
 
Vogue Amerika, süpermodellerin fit kalma sırlarını masaya yatırdı. Fit bedenlerini, yoğun fitness rutinleri yanı sıra hayat felsefesi haline gelen sağlıklı beslenme programlarına borçlu olan süpermodellerin imza diyetlerini keşfedin.





  • [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  • 2016 yılından beri organik ve bitkisel diyet yapan Gisele Bündchen ve eşi Tom Brady, için bu yalnızca bir rejim değil, hayat boyu beslenme stili. Süpermodelin organik ve bitkisel beslenme programının %80’i sebze ağırlıklı. Beslenme programının yasaklı listesi epey uzun; beyaz şeker, beyaz un, işlenmiş şeker, mantar, kafein… Gisele’in organik ve bitkisel diyeti uygulaması göz korkutuyor olmasına rağmen yalnızca bir haftada tüm kötü beslenme alışkanlıklarını sıfırlayabilir!



  • [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


  • [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  • Lily Aldridge, fit formunu korumak için Amerika’nın popüler kapıya teslim yemek servisi Sakara’ya güveniyor. Haftalık programdan 10 günlük reset programa, üyelik seçimine göre birçok alternatif sunan Sakara, taze ve tamamen organik öğünleri kapına getiriyor. Victoria’s Secret meleği Lily Aldridge dışında, Erin Heatherton, Chrissy Teigen, Karolina Kurkova ve Hilary Rhoda gibi birçok model de kült yemek servisinin tutkunu.

  • Miranda Kerr’in kan tipine göre beslenme programı sağlık dünyasının yeni nesil diyetlerinden biri. Natüropat Dr Peter J. D’Adamo’nun çok tartışılan diyet sistemi, dört farklı kan gurubu (A, B, AB, ve 0) için ayrı tasarlanmış. BMI değerlerinden bel çevresinin kalınlığına, kolestroldan kan değerlerine, birçok değişken çevresinde şekillenen diyet, gerçek bir sağlıklı yaşam programı.



  • [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  • [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  • Beyoncé’den Avustralyalı Victoria’s Secret modeli Bridget Malcolm’a, birçok yıldızın fit kalma sırrı vegan diyeti. Hiçbir hayvansal gıda içermeyen diyette, besin ihtiyaçları meyve, sebze ve tahıldan karşılanıyor. PETA tarafından en seksi vegan seçilen Malcolm, “Vegan olduktan sonra, birçok kişi bende yeni bir ışıltı olduğunu söyledi.” açıklamasıyla vegan diyetinin güzelleştirici etkisini kanıtlıyor.
alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net