![]() |
Probiyotiğin doğal kaynağı: Çağla meyvesi Probiyotiğin doğal kaynağı: Çağla meyvesi Bahar mevsiminin geldiğine dair en kanıtlayıcı işaretler ekşi ekşi yediğimiz çağla meyvesidir. Çağla dediğimiz meyve badem ve kayısı çekirdeğinin çiğ halidir. Çağla meyvesini yıl boyunca bahar mevsiminde ve sadece 20 gün görebilirsiniz. Çağlayı ara öğün olarak kullanırsanız kilo verebilirsiniz. Bağırsak florası bozulmuş kişiler için probiyotik sağlıklı kişilerdekinden çok daha önemli hale geliyor, işte çağladaki yoğun lif iyi bakteri üretimi için harika bir besin kaynağı olduğunu gösteriyor. Antioksidan olarak da tüketebilirsiniz. Çağla, aynı zamanda metobolizma hızlandırma özelliğine de sahip. Haberturk |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:03. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk