IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Diyet ve Sağlıklı Beslenme (https://www.ircforumlari.net/diyet-ve-saglikli-beslenme/)
-   -   Bir Diyetisyenin, Arkadaşına Uyguladığı Mucize yöntem… Ameliyatsız zayıflama! (https://www.ircforumlari.net/diyet-ve-saglikli-beslenme/893176-bir-diyetisyenin-arkadasina-uyguladigi-mucize-yontem-ameliyatsiz-zayiflama.html)

Sarya 02 Ocak 2021 05:40

Bir Diyetisyenin, Arkadaşına Uyguladığı Mucize yöntem… Ameliyatsız zayıflama!
 
Mucize zayıflama yöntemi
Aşırı kilo ve yağlar çoğumuz için rahatsız edicidir, çünkü hemen hemen herkes günümüzde fiziksel görünüşüyle ilgilenmektedir. Ne yazıkki popüler ve pahalı ürünlere güvenmeyi tercih eden de bir çok insan var, ancak bu tür ürünlerin vücuda ne tür büyük bir zarar verebileceğini bilmezler.
Bu yazıda size, doğal ve ucuz evde yapabileceğiniz vücudunuzun yağ dolu bölgelerini eritmenize yardımcı olacak metabolizmanızı hızlandıracak bir karışım paylaşmaya karar verdik.
İçindekiler

10 nane yaprağı
1 çorba kaşığı toz haline getirilmiş veya rendelenmiş zencefil
1 limon suyu
Kabuklarıyla beraber 1 adet salatalık, küçük parçalar halinde kesilmiş
6 bardak içme suyu
Hazırlanışı : Tüm maddeleri bir blender içine koyun ve tamamen özleşene kadar iyice karıştırın. Blendır yoksa limonun suyunu alın ve diğer maddeleri kesip sürahide 1 saat bekletin.

Nasıl kullanılmalı : Bu şaşırtıcı ev yapımı formulü genellikle sabah öğleb akşam olmak üzere boş mideye için. Bu doğal içeceğin çok etkili olmasına rağmen, arzulanan hedefe ulaşmanıza yardımcı olacağını bilmeniz önemlidir. Dengeli bir diyet yapmak, günde en az 30 dk egzersiz yapmayı, fazla su içmeyi ve günde en az 8 saat uyumayı deneyin.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net