Enginar carpaccio tarifi Enginar carpaccio tarifi Malzemeler (6-8 kişilik) 6 adet temizlenmiş taze enginar 1 adet limon 3 adet avokado 2 demet roka Enginar carpaccionun yapılışı Enginarları incecik dilimleyin. Kararmalarını önlemek, aynı zamanda enginarları yumuşatmak için üzerlerine limon suyu gezdirip yanın saat dinlendirin. Sûrenin sonunda limon suyunu süzdürüp, enginarları servis tabağına yerleştirin. Avokadoyu enlemesine ikiye kesip enginarların üzerlerine serpiştirin. Ortasına elinizle küçük parçalara ayırdığınız rokayı koyup servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:59. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net