![]() |
Yoğurtlu Kabak Sarması Malzemeler, 3 adet kabak 1 kâse yoğurt 1 yemek kaşığı mayonez 2 diş sarımsak (rendelenmiş) 1 yemek kaşığı ince doğranmış dereotu 2 yemek kaşığı zeytinyağı Damak tadınıza göre tuz Hazırlanışı, Kabakların kabuğunu alacalı olarak soyun. Kalın şeritler halinde dilimleyin. Tavaya zeytinyağını alıp kızdırın. Kabakları önlü arkalı kızartın. Tuzunu ilave edip düz bir tabağa alın. Yoğurt, mayonez, dereotu ve sarımsak rendesini karıştırın. Kabak dilimlerine bıçak yardımıyla yoğurtlu harç sürün. Rulo şeklinde sarıp kürdan takarak sabitleyin. Tüm kabaklar ve harç bitene kadar işlemi tekrar edin. Soğuk olarak servis yapın. Afiyet olsun. Alıntı |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:28. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk