Havuçlu Kabak Sarması [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet kabak 2 adet havuç 1 kase yoğurt 3-4 diş sarımsak Sıvı yağ Tuz Havuçlu Kabak Sarması Tarifi'nin Yapılışı Kabaklar iyice yıkanıp, kabukları soyulmadan boylamasına ince şeritler halinde dilimlenir. Dilimlenmiş kabaklar yağda kızartılır. Diğer taraftan havuçlar rendelenip çok az yağ ile kavrulur. Tuzu ayarlanır. Kızartılmış kabak dilimleri tezgaha dizilip ortasına havuçlar yerleştirilir ve rulo halinde sarılıp, kürdanla tutturulur. Sarımsaklar tuz ile ezilip yoğurta eklenir ve hazırlamış olduğumuz havuçlu kabak ruloların üzerine dökülerek servis edilir. Afiyet olsun. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:16. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net