IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ekim 2018, 08:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İffet için 15 Selam Sana





Angelic Warfare Confraternity – (Dominiken) Melek Savaş Kardeşliği

Açılış Duası

Sevgili İsa, tüm mükemmel lütufların, özelliklede iffetin, Senin ilahi takdirinin kudretine dayandığını biliyorum. Sen olmadan zavallı yaratıklar hiçbir şey yapamaz. Bu yüzden Sana yalvarıyorum, lütfun ile bedenimin ve ruhumun iffetini ve temizliğini koru. Eğer iffetimi ve temizliğimi lekeleyecek bir şey düşünür ya da hissedersem onları yok et, Yüce Rab’bim kalan günlerimde temiz bir kalp ile Senin sevginde ve sana hizmet etmede ilerleyebilmem, kendimi en temiz sunak olan Senin ilahiliğinde sunabilmem için bana güç ver. Amin.

1. Sevgili İsa, sosyal ve kültürel çevremizi kutsa. Toplumumuzun iffete karşı olan her şeyden arınmasını ve insan cinselliğine egemen çarpıklıklara direnmemizi sağlayacak gücü bize bahşet. “Dünyada sıkıntınız olacak. Ama cesur olun, ben dünyayı yendim” (Yuhanna 16:33). “Ama bizi sevenin aracılığıyla bu durumların hepsinde galiplerden üstünüz” (Rom.8:37).

Selam Sana…

2. Sevgili İsa, ilişkilerimizi kutsa. Her zaman kutsal, sağlıklı ve onurlu olmalarını sağla. “Gerçeğe uymakla kendinizi arıttınız ve kardeşler için içten bir sevgiye sahip oldunuz. Buna göre birbirinizi candan, yürekten sevin” (1. Petrus 1:22).

Selam Sana…

3. Sevgili İsa, iffetli olma çabalarımızı kutsa. Giyinirken ve kendimizi taşırken kapatmamız gerekeni kapatmamızı sağla, kötü modalara ve günahın cazibesine direnecek gücü bize ver. “Bu çağın gidişine uymayın; Tanrı’nın iyi, beğenilir ve yetkin isteğinin ne olduğunu ayırt edebilmek için düşüncenizin yenilenmesiyle değişin” (Rom. 12:2).

Selam Sana…

4. Sevgili İsa, beş duyumuzu kutsa. Gördüğümüz şeylerin, duyduğumuz müzik ve şakaların, yiyecek ve içeceklerimizin ve dokunma yoluyla karşılaşacaklarımızın temiz ve kutsal olmasını sağla.”Mesih’le birlikte dirildiğinize göre, gökteki değerlerin ardından gidin” (Kol. 3:1).

Selam Sana…

5. Sevgili İsa, nefsimizi kutsa. Dürtülerimizin bayağı zevklerin peşinden gitmemesini fakat erdem tarafından özgürleştirilip doğru olan için coşmasını sağla. “Günaha karşı verdiğiniz mücadelede henüz kanınızı akıtana dek dayanmak zorunda kalmış değilsiniz” (İbr. 12:4)

Selam Sana…

6. Sevgili İsa, hayal gücümüzü kutsa. Bizi kirletecek fantazi ve hayallerden koru; böylece tüm temiz olmayan hayaller yok olsun ve şeytanların tüm saldırılarından korunalım. “Düşüncede ve ruhta yenilenin” (Efs. 6:11, 4:23).

Selam Sana…

7. Sevgili İsa, hafızamızı kutsa. Geçmişimizdeki karanlık hatıraların bize musallat olmasına izin verme. Nurunun içimizde ışıldamasını sağla ki senin umudunla iyileşelim. “Mesih’te bu ümide sahip olan herkes, Mesih pak olduğu gibi kendini pak kılar” (1. Yhn 3:3).

Selam Sana…

8. Sevgili İsa, tahmin yeteneğimizi kutsa. İffetimize karşı olan tehlikeleri hemen hissetmemizi sağla, içgüdüsel olarak onlardan kaçmamızı sağla. Daha yüce ve zor iyiliklerden rahatımıza düşkünlük uğruna vazgeçmememizi sağla. “İnsan bütün dünyayı kazanıp da canından olursa, bunun kendisine ne yararı olur?” (Markos 8:36).

Selam Sana…

9. Sevgili İsa, duygularımızı kutsa. İffeti sevmemizi ve neşe duymamızı sağla, böylece tüm duygularımız doğru olanla uyum içinde olsun ve hiç bir üzüntü, engel, korku, güvensizlik ya da yalnızlık bizi cinsel günahlara yöneltmesin. “Çünkü Tanrı’nın bütün insanlara kurtuluş sağlayan lütfu ortaya çıkmıştır. Bu lütuf, tanrısızlığı ve dünya arzularını reddedip bu dünyada sağduyulu, doğru ve Tanrı yoluna yaraşır bir yaşam sürebilmemiz için bizi eğitiyor” (Titus 2:11-12).

Selam Sana…

10. Sevgili İsa, zekamızı kutsa. İnsan cinselliğiyle ilgili tüm yanlış inançlardan ve tüm yanlış anlamalardan arınmasını sağla. İyi melekler zihnimizi doğru, onurlu, adil, temiz, sevgi dolu ve nazik düşüncelerle doldursun. “Sonuç olarak kardeşlerim, gerçek, saygıdeğer, doğru, pak, sevimli ve hayranlık uyandıran ne varsa, erdemli ve övülmeye değer ne varsa, onu düşünün” (Fil. 4:8)

Selam Sana…

11. Sevgili İsa, irademizi kutsa. Nefsimizin irademize muhalif olmasını engelle. Böylece hiçbir zaman anlık çatışmalara uğramasın ve her zaman iffetli olmak için kararlı olsun. “Tanrı’nın Oğlu İsa Mesih hem `evet’ hem `hayır’ değildi. O’nda yalnız `evet’ vardır. Tanrı’nın bütün vaatleri Mesih’te `evet’tir” (2. Kor. 1:19-20).

Selam Sana…

12. Sevgili İsa, vicdanımızı kutsa. İffetli olanı anlamakta çabuk, uygulamakta daha çabuk olmasını sağla ve şeytanların önerilerinden tamamen korunmasını sağla. “Öyleyse sonsuz Ruh aracılığıyla kendini lekesiz olarak Tanrı’ya sunmuş olan Mesih’in kanının, diri Tanrı’ya kulluk edebilmeniz için vicdanınızı ölü işlerden temizleyeceği ne kadar daha kesindir!” (İbr. 9:14).

Selam Sana…

13. Sevgili İsa, kalplerimizi kutsa. Mesih’in Peder ve Kutsal Ruh ile birlikte bizde ikamet ettiği yeri, bizim Kutsal Üçlü Birlik ile dostluk içinde yaşadığımız biryer haline getir. İsa ona şu karşılığı verdi: “Beni seven sözüme uyar, Babam da onu sever. Biz de ona gelir, onunla birlikte yaşarız” (Yuhanna 14:23)

Selam Sana…

14. Sevgili İsa, bize kendimizi teslim etme lütfunu ver. Hayatımızın tamamından daha azıyla yetinmeyerek kendimizi tamamen Tanrı’ya adamamızı sağla. “Baba, ruhumu senin ellerine bırakıyorum!” (Luka 23:46)

Selam Sana…

15. Sevgili İsa, bize sevgini ver. “Tanrı’yı biz sevmiş değildik, ama O bizi sevdi ve Oğlunu günahlarımızı bağışlatan kurban olarak dünyaya gönderdi. İşte sevgi budur” (1. Yhn 4:10). “Tanrı bize olan sevgisini şununla kanıtlıyor: biz daha günahkârken, Mesih bizim için öldü” (Rom. 5:8).

Selam Sana…

Kapanış Duası

Vaftiz cüppesini iffetli tutmuş ve iki melek tarafından kemerle bağlandıktan sonra bedene bürünmüş bir meleğe dönüşmüş, masumiyetin seçilmiş zambağı Aziz Thomas, sana yalvarıyorum; beni lekesiz kuzu olan İsa’nın ve bakirelerin kraliçesi Meryem’in önünde öv. Saflığımın nazik koruyucusu, senin beden üzerindeki zaferinin kutsal işaretini giyen benim, senin saflığını paylaşmamı ve bu hayatta seni örnek aldıktan sonra seninle birlikte meleklerin yanında taçlandırılmamı onlardan iste. Amin.

Angelic Warfare Confraternity – Melek Savaş Kardeşliği, bir Dominiken Laik kardeşliğidir. Daha fazla bilgi almak ve katılmak için ‘angelicwarfare’


__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
iffet için 15 selam sana


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Selam Sana PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 16 Ekim 2018 10:42
Selam sana nazlı Nebi Tufan İslamiyet 0 26 Haziran 2015 00:46
Selam Sana Sultanım Sevda İslamiyet 0 07 Ağustos 2012 03:37