![]() |
Et Rouladen (aLmanya) Alman Usulü Et Rouladen için Malzemeler 2 yemek kaşığı dijon hardal 110 gr yuvarlak et, dövülmüş ½ adet kıyılmış soğan 2 çay kaşığı toz kırmızı biber 2 çay kaşığı tuz 2 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber 8 dilim pastırma 3 yemek kaşığı sıvıyağ 440 ml sıcak su (et suyu da olabilir) 2 yemek kaşığı mısır nişastası 2 yemek kaşığı ekşi krema Alman Usulü Et Rouladen Nasıl Yapılır Her et parçasının içerisine hardal, soğan, tuz, karabiber ve toz kırmızı biber serpin. İçlerine dilim pastırma koyarak rulo şeklinde yuvarlayın. Kürdan ile sabitleyin. Yağı tavaya alın ve ısıtın. Etlerin her yüzeyi kızarana kadar pişirin. Et kızardığı zaman su ekleyerek yumuşayana kadar kapağı kapalı bir şekilde pişirin. Et rulolarını tavadan çıkartın. Nişasta ve et suyundan birkaç kaşığı bir kapta çırpın ve tavaya geri alarak sos kıvam alana kadar pişirin. Ekşi krema ilave ederek hızla karıştırın ve altını kapatın. Etlerin üzerine dökerek servis edin. Afiyet olsun. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Et Rouladen (aLmanya) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bana bundan yapar mısın canım :melek: |
Cevap: Et Rouladen (aLmanya) Tarif güzelmiş ama Karnım tokken yemek konuları gözüme hiç iç açıcı gözükmüyor |
Cevap: Et Rouladen (aLmanya) Alıntı:
|
Cevap: Et Rouladen (aLmanya) Alıntı:
|
Cevap: Et Rouladen (aLmanya) Alıntı:
|
Cevap: Et Rouladen (aLmanya) Alıntı:
|
Cevap: Et Rouladen (aLmanya) Alıntı:
|
Cevap: Et Rouladen (aLmanya) Güzel görünüyor denenebilir çok güzel yemek paylaşımların var bu arada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:48. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk