![]() |
Fajıta (Meksika Mutfağı) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler: 1 kg dana bonfile veya piliç göğsü 500 gram soğan 750 gram renkli biber 6-8 dal taze soğan Birkaç diş sarmısak Fajita baharatı Servis için: 12 adet 12 cm çapında unlu tortilla 1 çorba kasesi rendelenmiş kaşar peyniri 1 çorba kasesi picante sos 1 kase siyah barbunya püresi Fajıta Yapılışı: İNCE dilimlediğiniz etleri, fajita baharatı ile 1-2 saat marine edin. Yapışmaz yüzeyli bir tavada pişirin. Jülyen doğranmış sebzeleri ve ikiye ayrılmış sarmısakları ekleyin. Sebzeler canlılığını koruyacak şekilde pişirin. Sıcak döküm tavaya (orjinal Meksika tavasıdır. Elinizde böyle bir malzeme yoksa, yapışmaz yüzeyli tava da kullanabilirsiniz) malzemeleri dizin. Servisten önce üzerine hazır fajita sos gezdirin. Tortilla, rendelenmiş kaşar peyniri, picante sos ve barbunya püresi eşliğinde servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:32. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk