IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Elysian

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mayıs 2014, 09:54   #1
Çevrimdışı
İtalyan Mutfağı'ndan Somon Ve Kılıç Balığı Carpaccio


-- Sponsor Baglantı --



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
200 gram somon fileto
2 çorba kaşığı deniz tuzu
2 çorba kaşığı esmerşeker
5 adet portakal
Yarım demet dereotu
200 gram kılıç balığı filetosu
1 çorba kaşığı tane karabiber
5 adet limonun suyu
2 dal rezene
1 çorba kaşığı zeytinyağı

Somon ve Kılıç Balığı Carpaccio,Taze Rezene Salatası ve Portakal Sosu ile Yapılışı

DENİZ TUZU, esmerşeker, 4 adet portakalın suyu ve yarım demet kıyılmış dereotunu iyice karıştırın. Somonu hazırladığınız bu marinatın içine alarak buzdolabın da iki gün dinlendirin. Daha sonra somonu marinattan çıkartarak ince dilimler halinde kesin. Tane karabiber, yarım demet kıyılmış dereotu ve limon suyunu iyice karıştırın. Kılıç balığı filetosunu bu karışımda marine ederek streç filme sarıp, derin dondurucuda iki saat dinlendirin. Marinattan çıkartarak ince dilimler halinde kesin. Daha sonra servis tabağının bir yarısına kılıç balığı dilimlerini, diğer yarısına somon dilimlerini yerleştirin. Rezeneyi ince kıyın. Zeytinyağında marine ederek tabağın ortasına yerleştirin. Kalan bir adet portakal ile süsleyerek servis yapın.

sofra

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
200 gram somon fileto
2 çorba kaşığı deniz tuzu
2 çorba kaşığı esmerşeker
5 adet portakal
Yarım demet dereotu
200 gram kılıç balığı filetosu
1 çorba kaşığı tane karabiber
5 adet limonun suyu
2 dal rezene
1 çorba kaşığı zeytinyağı

Somon ve Kılıç Balığı Carpaccio,Taze Rezene Salatası ve Portakal Sosu ile Yapılışı

DENİZ TUZU, esmerşeker, 4 adet portakalın suyu ve yarım demet kıyılmış dereotunu iyice karıştırın. Somonu hazırladığınız bu marinatın içine alarak buzdolabın da iki gün dinlendirin. Daha sonra somonu marinattan çıkartarak ince dilimler halinde kesin. Tane karabiber, yarım demet kıyılmış dereotu ve limon suyunu iyice karıştırın. Kılıç balığı filetosunu bu karışımda marine ederek streç filme sarıp, derin dondurucuda iki saat dinlendirin. Marinattan çıkartarak ince dilimler halinde kesin. Daha sonra servis tabağının bir yarısına kılıç balığı dilimlerini, diğer yarısına somon dilimlerini yerleştirin. Rezeneyi ince kıyın. Zeytinyağında marine ederek tabağın ortasına yerleştirin. Kalan bir adet portakal ile süsleyerek servis yapın.

sofra
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
balığı, carpaccio, kılıç, mutfağından, somon, ve, İtalyan

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İtalyan Mutfağı'ndan Biskotti Tarifi Elysian Dünya Mutfakları 0 21 Mayıs 2014 09:45
İtalyan Mutfağı'ndan Çilekli Krema Tarifi Elysian Dünya Mutfakları 0 21 Mayıs 2014 09:43
İtalyan Mutfağı'ndan Soğuk Kahveli Tatlı Tarifi Elysian Dünya Mutfakları 0 21 Mayıs 2014 09:41
İtalyan Mutfağı'ndan Trüf Elysian Dünya Mutfakları 0 21 Mayıs 2014 09:39
İtalyan Mutfağı'ndan Keçi Peynirli Pancar Salatası Elysian Dünya Mutfakları 0 21 Mayıs 2014 09:34