Fransız Mutfağı'ndan Elmalı Kaz Ciğeri Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 2 adet kaz ciğeri (ortalama 80 gram) 3 dilim elma 1 çorba kaşığı tereyağı Yarım çay kaşığı tozşeker Tuz, karabiber 1-2 tutam Akdeniz yeşilliği Sosu için: Kaz ciğeri yağı (pişirdiğiniz kaz ciğerinin tavada kalan yağı) 1 tatlı kaşığı balzamik sirke Elmalı Kaz Ciğeri Yapılışı Elma dilimlerini tereyağı ve tozşekerle birlikte yapışmaz yüzeyli tavada önlü arkalı kızartın. Daha sonra başka bir tabağa alın. Aynı tavaya kaz ciğerlerini koyun. Kısık ateşte kaz ciğeri erimeden kızartın. Üzerine tuz ve karabiber serpip ocağın altını kapatın. Servis tabağına sıra ile elma dilimi, kaz ciğeri, Akdeniz yeşilliği olacak şekilde, malzeme bitene kadar kat kat yerleştirin. Sos için, tavada kalan kaz ciğeri yağını balzamik sirke ile kaynatın. Sosu yemeğin üzerine gezdirip servis yapın. sofra |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:27. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net