İspanyol Mutfağı'ndan Pollo Al Jerez (Şaraplı Tavuk) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler Yarım kg tavuk 1 su bardağı un 2’şer çay kaşığı karabiber ve kekik Yarım su bardağı beyaz şarap 4 çorba kaşığı brendy 1 adet tavuk bulyon 1 su bardağı su 1-2 diş sarmısak 150 gram dolma zeytin Kızartmak için: Sıvıyağ Şaraplı Tavuk (Pollo al jerez) Yapılışı FİLETO tavuğu küp şeklinde doğrayın. Una bulayıp, kızgın yağda kızartın. Üzerine karabiber ve kekik serpin. Başka bir tavayı ocağa alarak, tavuğu kızarttığınız yağdan 3 çorba kaşığı aktarın. Tava ateşteyken şarap ve Brendy'i ekleyin. 2 dakika kaynatın. Suda tavuk bulyonu eritin. Sarmısağı ezerek tavuk bulyonlu suya karıştırın. Bu karışımı tavaya ilave edin. İyice karıştırıp tavukları ekleyin. 8 dakika kısık ateşte pişirin. Ocaktan alarak doğranmış zeytinle servis yapın. sofra |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:29. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net