IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Dünya Mutfakları (https://www.ircforumlari.net/dunya-mutfaklari/)
-   -   İspanyol Mutfağı'ndan Pangoline Tarifi (https://www.ircforumlari.net/dunya-mutfaklari/591337-ispanyol-mutfagindan-pangoline-tarifi.html)

Elysian 25 Mayıs 2014 13:19

İspanyol Mutfağı'ndan Pangoline Tarifi
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Malzemeler

24 adet kum midyesi
1 çay bardağı zeytinyağı
2 diş ince kıyılmış sarmısak
1 çay bardağı beyaz şarap
1 çay bardağı krema
3 dal taze soğan
5-6 dal taze kişniş

Servis için:
Kızarmış ekmek dilimleri

Pangoline Yapılışı

KABUĞU açılmamış midyeleri, kumlarının çıkması için suyun içinde 5-10 dakika bekletin. Daha sonra suyunu süzün ve yapışmaz yüzeyli bir tavaya aldığınız kızgın zeytinyağında kabukları açılana kadar çevirin. İnce kıyılmış sarmısağı ilave edin. Şarabı ekleyip, karıştırın (zeytinyağı kızgın olduğu için, şarabı katınca alev alabilir). Kremayı ilave edip, 1-2 dakika daha pişirin. En son doğranmış taze soğanın yeşil kısımları ile taze kişnişi ekleyip, şöyle bir çevirip servis tabağına alın. Kızarmış ekmek dilimleriyle sıcak servis yapın

sofra


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net