![]() |
İspanyol Mutfağı'ndan Pangoline Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 24 adet kum midyesi 1 çay bardağı zeytinyağı 2 diş ince kıyılmış sarmısak 1 çay bardağı beyaz şarap 1 çay bardağı krema 3 dal taze soğan 5-6 dal taze kişniş Servis için: Kızarmış ekmek dilimleri Pangoline Yapılışı KABUĞU açılmamış midyeleri, kumlarının çıkması için suyun içinde 5-10 dakika bekletin. Daha sonra suyunu süzün ve yapışmaz yüzeyli bir tavaya aldığınız kızgın zeytinyağında kabukları açılana kadar çevirin. İnce kıyılmış sarmısağı ilave edin. Şarabı ekleyip, karıştırın (zeytinyağı kızgın olduğu için, şarabı katınca alev alabilir). Kremayı ilave edip, 1-2 dakika daha pişirin. En son doğranmış taze soğanın yeşil kısımları ile taze kişnişi ekleyip, şöyle bir çevirip servis tabağına alın. Kızarmış ekmek dilimleriyle sıcak servis yapın sofra |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:21. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk