Lübnan Mutfağı'ndan Portakal Sulu Kayısı Tatlısı Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 500 gram günkurusu kayısı 4 adet portakal kabuğu şekerlemesi 3 adet çubuk tarçın 1 su bardağı esmerşeker Portakal Sulu Kayısı Tatlısı Yapılışı PORTAKAL kabuğu şekerlemesini boylamasına, serçe parmak kalınlığında dilimleyin. Tüm malzemeyi derin bir kaba alıp harmanlayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kaynayana dek pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. Servis tabağına alıp dondurmayla birlikte servis yapın sofra |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:23. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net