IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 31 Mayıs 2014, 11:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Lübnan Mutfağı'ndan Portakal Sulu Kayısı Tatlısı Tarifi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler

500 gram günkurusu kayısı
4 adet portakal kabuğu şekerlemesi
3 adet çubuk tarçın
1 su bardağı esmerşeker

Portakal Sulu Kayısı Tatlısı Yapılışı

PORTAKAL kabuğu şekerlemesini boylamasına, serçe parmak kalınlığında dilimleyin. Tüm malzemeyi derin bir kaba alıp harmanlayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kaynayana dek pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. Servis tabağına alıp dondurmayla birlikte servis yapın

sofra

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kayısı, lübnan, mutfağından, portakal, sulu, tarifi, tatlısı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Lübnan Mutfağı'ndan Atayıf Tarifi Elysian Dünya Mutfakları 0 31 Mayıs 2014 11:09
Lübnan Mutfağı'ndan Cevizli Mamul Tarifi Elysian Dünya Mutfakları 0 31 Mayıs 2014 11:06
İtalyan Mutfağı'ndan Biskotti Tarifi Elysian Dünya Mutfakları 0 21 Mayıs 2014 09:45
Sütlü Portakal Tatlısı Tarifi Sue Tatlılar 0 02 Ağustos 2012 14:54
Meyve sulu muhallebi tatlısı tarifi(resimli anlatım) AnqeL Tatlılar 0 16 Ocak 2012 03:27