Palmiye Şekerli Hint İrmiği Pudingi Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 3 litre su 200 gram Hint irmiği (Sago) 200 gram palmiye şekeri 1 su bardağı su 250 ml hindistancevizi sütü Palmiye Şekerli Hint İrmiği Pudingi Yapılışı SUYU büyük bir tencerede kaynatın. Hint irmiğini suya ekleyip dibinin tutmaması için devamlı karıştırarak 10 dakika pişirin. Tencereyi ocaktan alıp kapağı kapalı bir şekilde 10 dakika bekletin. İrmiği süzün. Nişastasından ayrılması için sudan geçirerek durulayın. Suyunun iyice süzülmesi için süzgeçte bekletin. İrmiği küçük servis kaplarına paylaştırın. Palmiye şekerini suyla birlikte küçük bir tencereye alın. Karıştırarak şeker eriyene kadar ağır ateşte pişirin. Şekerli suyu soğumaya bırakın. Servis kaplarındaki irmiğin üzerine hindistancevizi ve soğuyan palmiye şekeri şurubunu gezdirip servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:54. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net