24 Şubat 2016, 16:11 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Banna Asada Tarifi ~ Brezilya Mutfağı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeleri 20 gr un 10 gr galeta unu 5 gr tozşeker 5 gr tereyağı 2 çorba kaşığı krema 50 gr bitter çikolata Tane kırmızı biber Tane karabiber Hazırlanışı Banna asada : Fırında çikolata ve farofa soslu muz Muzu soyup dörde bölün. Yağlı bir kaba alıp üzerine hiçbir şey sürmeden fırında pembeleşinceye kadar kızartın. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Krema ile iyice karıştırın. Un, galeta unu ve tereyağını bir tavaya alın. Unlar pembeleşinceye kadar kavurun. Tozşekeri ve biberleri ekleyin. Tüm malzemeyi kremalı çikolatayla karıştırın. Muzun üzerine dökerek servis yapın. Video yemek tarifleri bölümümüzü de ziyaret etmeyi unutmayın. Banna asada artık hazır, afiyet olsun. LezzetCom
__________________ #MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦ {22~02~`22..∞} {09~09~`22..ღ} | |
|
Etiketler |
banna asada tarifi ~ brezilya mutfağı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Taze Deniz Mahsulleri Tarifi ~ Brezilya Mutfağı | PySSyCaT | Dünya Mutfakları | 0 | 24 Şubat 2016 15:49 |
Hint Mutfağı: Gajjar Ka Halwa (Hint Mutfağı) Tarifi | AngeL | Dünya Mutfakları | 0 | 05 Ekim 2014 22:12 |
Kalduni Tarifi (Rus Mutfağı) | Elysian | Dünya Mutfakları | 1 | 28 Nisan 2014 19:28 |
Şeftalili Mereng - Brezilya Mutfağı | Afrodit | Dünya Mutfakları | 0 | 31 Temmuz 2013 15:04 |
Japon Mutfağı - Tempura Tarifi | Sevda | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Mart 2011 13:37 |