Taze Deniz Mahsulleri Tarifi ~ Brezilya Mutfağı Taze Deniz Mahsulleri Tarifi ~ Brezilya Mutfağı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeleri 50 gr akya balığı 5 istiridye 5 jumbo karides 2 sap yeşil soğan 2 çorba kaşığı zeytinyağı 8 çeri domates Tuz, karabiber Hazırlanışı Caldeirade de frutos do mar (Taze deniz mahsulleri): Akya balığını temizleyip yıkayın. Kuşbaşı doğrayın. Karidesleri, istiridyeleri ve soğanı ayıklayıp yıkayın. Soğanı kıyın. Domatesleri yıkayıp ikiye bölün. Kuşbaşı balıkları bir tavaya alın. 2 kaşık zeytinyağı ile soteleyin. Pişmelerine yakın karidesleri ve istiridyeleri ekleyin. 5 dakika daha soteleyin. Domatesleri ve yeşil soğanı sırayla karışıma ekleyip çok pişirmeden ocaktan alın. Tuz ve karabiber ekleyip sıcak servis yapın. Afiyet olsun.Caldeirade de frutos do mar (Taze deniz mahsulleri) artık hazır, afiyet olsun. LezzetCom |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:05. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net