FREZAZ DE ARANJUR (PORTAKALLI ÇİLEK) (İspanyol) MALZEME: Çilek 1 kg. Pudra şekeri Portakal kabuğu (İnce rendelenmiş) 1 adet Portakal suyu (Aynı miktar beyaz şarap da kullanılabilir) 2 portakaldan YAPILIŞI: Çilekleri ikiye bölün ve tat vermesi için üzerine pudraşekeri ve portakal kabuğu rendesini serpin. 2 saat süreyle soğutun. Servis yapmadan önce üzerine ya portakal suyu ya da beyaz şarap dökün. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:48. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net