![]() |
Azeri baklavası Baklava (Azeri Tarifi)'in Malzemeleri 10 adet büyük boy milföy hamuru(yuvarlak) 100 gram eritilmiş tereyağı İçine: Yarım kg fındık (rondoda çekilmiş olmalı) 3 su bardağı şeker Şerbet için: 3 su bardağı su 2 su bardağı şeker Üzeri için: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 yumurta Baklava (Azeri Tarifi)'in Yapılışı Milföy hanurların yağlayıp iclikden serpib kat-kat dizip doruyup kalan yağı döküp yumurtanida surup 180 drc 16-17 dk pişiriyoruz pembelesene kadar pişiriyoruz serbeti hazırlayip baklavamiza üzerine döküyoruz. Birazda bir 2 dk pişiriyoruz AFİYET OLSUN! SHEKER BAL OLSUN! İYİ GÜNLERİNİZDE PİSHİRİNİZ! |
Cevap: Azeri baklavası Emeğine sağlık olsada yesek. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:26. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk