![]() |
Parmesanlı Enginar Dolması [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Karaciğer dostu enginar ile yapılabilecek en iştah açıcı yemek tarifini veriyoruz! İşte klasik dolmaları unutturacak leziz enginar dolması tarifi… Malzemeler: •4 adet büyük [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] •1 adet limon •1 bardak su •1 su bardağı ekmek kırıntısı •1 su bardağı rendelenmiş mozzarella •1 su bardağı toz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] •2 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaşığı kıyılmış maydanoz •2 yemek kaşığı zeytinyağı •3 diş rendelenmiş sarımsak •1 tatlı kaşığı tuz •1 tatlı kaşığı karabiber Üzeri için; •Parmesan •Maydanoz Tarif: 1-Enginarları kesme tahtasına alıp sapını ve kalın kabuklu kısımlarını makas ya da bıçak yardımıyla kesin. 2-Limonları dilimleyin. 3-Arçelik Ankastre Ocak’a derin bir tencere alıp içerisine bir bardak suyu ve limonları koyun. 4-Temizlediğiniz enginarları tencereye yerleştirip kapağını kapatın ve 20-25 dakika ön pişirme yapın. 5-O sırada [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içini hazırlamak için derin bir kase alın. 6-İçerisine; ekmek kırıntısı, mozzarella, parmesan, maydanoz, sarımsak, zeytinyağı, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. 7-Enginarları bir fırın kabına dizin. 8-Dolma karışımından azar azar alıp enginar yapraklarının aralarına doldurun. 9-Enginarın her tarafını doldurduktan sonra üzerine biraz daha parmesan serpiştirin. 10-Ardından enginarların üzeri kızarana kadar 5-10 dakika 180 derecelik Arçelik Ankastre Fırın’da pişirin. 11-Enginarların üzerine maydanoz serpip servis edebilirsiniz. 12-Afiyet olsun! |
Cevap: Parmesanlı Enginar Dolması En sevdiklerim arasında Emegine sağlık bal @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :optum: |
Cevap: Parmesanlı Enginar Dolması tsk ederim balim:optum::optum::optum: |
Cevap: Parmesanlı Enginar Dolması Enginari çok severim eline sağlık |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:00. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk