CORDON BLEU | 30 Mart 2021 21:52 | Canneloni (italyan mutfağı) Canneloni Tarifi İçin malzemeler Krep için: - 2 yumurta
- 2 su bardağı un
- 1 su bardağı su
- 1 su bardağı süt
- Tuz
Domates sos için: - 4 adet soyulmuş domates
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 3 diş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
- 1 bağ fesleğen
İç harcı için: - 1 kg Ege otları eğer bulamazsanız;
- 500 gr Pazı
- 500 gr Ispanak
- 250 gr Pırasa
- 300 gr Bergama tulum peynir
- 200 gr Labne peynir ya da krema
Canneloni Nasıl Yapılır? - Krep hamuru yapmak için sırası ile yumurta, un, su, süt, tuz -tüm krep malzemeleri-koyulur ve çırpılır.
- Domates sos için, domatesler soyulur, sarımsaklar ezilir diğer malzemelerle ocakta özleşene kadar kaynatılır. Domates sos üzeri için yapılır.
- İç harç için otlar tamamen öldürülmeden kavrulur ve sırası ile tulum peynir ve labne ya da krem peynir eklenir.
- İç harcı istediğiniz şekilde tatlandırabilirsiniz. Krep rulo olacak şekilde sarılır üzerine domates sos ve rende peynir ve maydanoz ile servis edilir.
alıntı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |