![]() |
Osmanl,Türk Lalanga (Yunan Mutfağı Lalagia) Tarifi Osmanl,Türk Lalanga (Yunan Mutfağı Lalagia) Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Saray mutfağının Ramazan'daki sahur ekmeği, Lalanga tarifi nasıl yapılır? Osmanlı Türkiye'sinde hem ballı tatlı bir yemek olarak hem de peynirli tuzlu bir yemek olarak yenirdi. Lalanga, Türk mutfağında ve Yunan Mutfağı'nda Lalagia olarak varlığını sürdürmektedir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Lalanga, Tarifi Mazemeler: 2 adet yumurta 1,5 su bardağı süt 2 yemek kaşığı yoğurt 1 çay bardağı kaşar peyniri 2 su bardağı un 1 çay kaşığı tuz Kızartmak için: 1/3 su bardağı sıvı yağ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Osmanl,Türk Lalanga Nasıl Yapılır?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntılar |
Cevap: Osmanl,Türk Lalanga (Yunan Mutfağı Lalagia) Tarifi Paylaşım için teşekkürler. |
Cevap: Osmanl,Türk Lalanga (Yunan Mutfağı Lalagia) Tarifi kahvaltı yapmadım daha, ne güzel gorunuyor :tatli: |
Cevap: Osmanl,Türk Lalanga (Yunan Mutfağı Lalagia) Tarifi Boşuna sahur yemeği dememişler süt v.s mideyi yormaz iyidir... =) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:00. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk