IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar (https://www.ircforumlari.net/dunya-uzerindeki-yerler-ve-tarihi-mekanlar/)
-   -   Dubai Müzesi/Birleşik Arap Emirlikleri (https://www.ircforumlari.net/dunya-uzerindeki-yerler-ve-tarihi-mekanlar/435594-dubai-muzesi-birlesik-arap-emirlikleri.html)

Afrodit 15 Aralık 2011 08:05

Dubai Müzesi/Birleşik Arap Emirlikleri
 
Dubai şehri düşünebileceğiniz her türlü en uç seviyedeki yapılardan kurulmuş. Dünyanın en uzun binası, en yüksek tenis kortu, kapalı kayak pisti tesisi ve hatta moda adasına sahip bir yer.Sanırım birisi artık biraz kültürün zamanı geldiğini düşünmüş. Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, stratejik vizyonu olan çok kültürlü anlayışı oluşturmak için Birleşik Arap Emirlikleri göbeği (UAE Hub) isimli çalışmaya start verdi.Müze, bölgenin sanat ve sanatçılarını kutlamak amacını güdüyor.

Aynı zamanda,Dubai'nin kültürel merkez olma özelliğini de taçlandıracak.İlginç bulduğum şey ise sadece yerel sanatçıların çalışmalarıyla Hermitage, Getty, New York MET, Prado, British Museum ve Louvre gibi uluslar arası müzelerden bile ölçü olarak çok büyük olan bu yapıyı nasıl dolduracakları. Müzeyi tasarlamak için Hollanda merkezli UN Studio seçildi ve tasarım kesinlikle uluslar arası görünümlü en merak uyandıran müze olacağa benziyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net