IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Haziran 2012, 23:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Konstanz / Almanya




Konstanz, Almanya'nın İsviçre sınırında, Baden-Württemberg eyâletinde ve Konstanz Gölü kıyında yer alan bir kentir. 80.000 nüfusu olan bir sehirdir. Şehirde iki yüksek okul, Konstanz üniversitesi ve Konstanz Teknik üniversitesi vardir. Bu üniversitelerde okuyan yaklaşık 12.000 üniversite öğrencisi şehrin nufüsunu etkilemiştir. Konstanz Almanya'nın sevilen turistik bir şehri olmaktan çıkmış ve genç kültürel bir öğrenci şehri olmuştur. Şehrin tarihi Romalılar zamanına kadar dayanmaktadır.

Konstanz'da ulaşım hizmetleri büyük demiryollar ile batıda Singen'e ve Almanya'nın bütün kısımları ile bağlanır. Güneyde İsviçre içinde Weinfelden'de büyük yönlere bağlanır. Hizmetler, Deutsche Bahn AG tarafından ve ayrıca İsvicre Thurbo şirketi ve onun Alman bayisi tarafından temin edilir. En yakın havaalanı Friedrichshafen'de olup buraya gölde çalışan hızlı feribotlarla ulaşılabilir ve Konstaz'ı göl kıyısındaki kasabalara bağlar. Havaalanı esas olarak iç hatlarda hizmet verir, fakat Londra Stansted Havaalanı'na bir servis elde edilebilir. En yakın uluslararası havaalanları Stuttgart, Basel ve Zürih olup, Konstanz'dan direkt tren seferlerine sahiptir. Şehir içindeki otobüs seferleri SüdbadenBus GmbH tarafından verilir.

İlave olarak Konstanz ve Friedrichshafen 2005 yılından beri Constance ve Fridolin adlı iki Katamaran ile bağlanmaktadır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
almanya, konstanz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Almanya SerhatOZturk Fıkra 0 23 Eylül 2011 14:10
Dünyada ki; Konumu ile Almanya / Almanya Federal Cumhuriyeti. Sevda Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 0 17 Ağustos 2011 21:13