IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar (https://www.ircforumlari.net/dunya-uzerindeki-yerler-ve-tarihi-mekanlar/)
-   -   En Güzel Tatil Yerleri Dünya (https://www.ircforumlari.net/dunya-uzerindeki-yerler-ve-tarihi-mekanlar/554616-en-guzel-tatil-yerleri-dunya.html)

Violent 22 Kasım 2013 21:45

En Güzel Tatil Yerleri Dünya
 
Tatil için yeterli vaktiniz ve naktiniz varsa dünya üzerinde görmeniz gereken pek çok güzel yer vardır. Keşfetminiz gereken en güzel tatil yerlerinden birkaç tanesini burada görüşücüye çıkaralım istedik. İşte sonuçlar...

Rio De Janerio: Brezilya'nın en büyük ikinci kentidir. Tropikal iklim görülür. Kurtarıcı İsa Heykeli şehrin sembolü olmuştur. Ayrıca dünyanın en güzel plajlarından birisi olan Copacabana plajı buradadır.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Cancun: Meksika'nın en popüler tatil kentlerinden birisi. 21 km uzunluğundaki ada sadece 0,4 km genişliğinde. Kentte beyaz kumlu plajlar, palmiye koruları ve mercan kayaları bulunuyor. Görmeniz gereken yerlerden birisi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bora Bora: Güney Pasifikteki bir adadır. Volkanik bileşimlerden oluşmuştur. 6 mil uzunluğunda ve 2,5 mil genişliğindedir. Mavi suların tadına varmak için ideal bir yerdir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Cape Town: Güney Afrika Cumhuriyetinin 3 başkentinden birisidir. teleferik ile Masa dağına çıkabilir, ünlü deniz fenerinin bulunduğu Ümit Burnunu gezebilirsiniz. Nelson Mandelanın tutuklu kaldığı Robben Adasını görebilirsiniz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:30.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net