IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar (https://www.ircforumlari.net/dunya-uzerindeki-yerler-ve-tarihi-mekanlar/)
-   -   Uzayda Otel Projesi (https://www.ircforumlari.net/dunya-uzerindeki-yerler-ve-tarihi-mekanlar/793308-uzayda-otel-projesi.html)

Victoria 21 Nisan 2018 13:31

Uzayda Otel Projesi
 
Turistlere müjde! 2020’den itibaren uzaya çıkabileceksiniz: Bigelow şişme uzay modülleri, yeniden kullanılabilen SpaceX roketleri ve uzay balonları derken; iki şirket ortaya çıkarak uzay turizminin 4 yılda başlayacağını söyledi. Bigelow Aerospace ve Axiom Space şirketleri uzay oteli açmayı planlıyor.

ZENGİNLER UZAY OTELİ KURACAK
Geçen hafta düzenlenen 2016 Uluslararası Kişisel ve Ticari Uzay Uçuşları Sempozyumu’nda konuşan şirket sözcüleri, 2020’den itibaren uzaya turist taşıyacaklarını söylediler. Nitekim Bigelow uzaya hafif yükle ucuza çıkmak için şişme uzay modülleri geliştiriyor ve bunlardan birini uzay istasyonunda test ediyor.

2015 Eylül ayında NASA’dan emekli olan Michael Suffredini tarafından kurulan Axiom Space de ileride özel uzay istasyonu (uzay oteli) inşa etmek üzere kendi modüllerini geliştirmek istiyor. Rekabet iyidir; ama ben otelcilik zengini Bigelow’a turizmde büyük tecrübe sahibi olduğu için daha çok şans veriyorum.

Bir kere şirketin balon gibi şişen BEAM modülü çoktan uzayda test ediliyor ve uzay istasyonu yarın öbür gün emekliye ayrıldığı zaman, şişme modüller yeni istasyon için çok ucuz bir alternatif olacak. Hatta Mars’a insan götürecek ilk geminin yaşam alanlarını da hafif olması için şişme modüllerden inşa etmek mümkün.

SaNaLStaR 22 Nisan 2018 01:56

Cevap: Uzayda Otel Projesi
 
uzaylılarda bizi görecekmiymiş..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net